• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

14.01.2022

07:00

RIJALITI PREVARA - DALILA I DEJAN LAŽIRALI RAZVOD! BRAČNI PAR OBMANUO NACIJU! "Sve je bilo lažno, nikakvi papiri nisu potpisani"!

printscreen

Rijaliti

RIJALITI PREVARA - DALILA I DEJAN LAŽIRALI RAZVOD! BRAČNI PAR OBMANUO NACIJU! "Sve je bilo lažno, nikakvi papiri nisu potpisani"!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević sve vreme se foliraju da su se razveli, saznaje Informer!

Bračni par iz rijalitija potpisao je u novembru papire za razvod, ali su rekli advokatima da ih ne predaju sudu dok oni ne izađu iz "Zadruge". Dogovorili su se da daleko od kamera još jednom porazgovaraju i razmisle o svemu.

Foto: Printscreen You Tube

- Dalila i Dejan svakog dana lažu da su već razvedeni! Ona ga naziva 'bivšim mužem', a on nju 'bivšom ženom'! Dalila posebno naglašava da je razvedena, slobodna i da može da bude s kojim god muškarcem da želi. Međutim, to nije istina. Tek treba kada izađu iz "Zadruge" da popričaju šta će biti sa njihovim brakom - priča naš izvor.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tekst potpisa

Prema njegovim rečima, Dragojevićima trenutno odgovara da svi misle da su razvedeni.

- Sve to je bila Dalilina ideja! Dejan je pristao jer nije želeo da mu se svi smeju zbog njene afere sa Filipom Carem i nazivaju ga "rogonjom". I Dalila ima motiv da laže da je slobodna jer hoće ponovo da bude sa Carem, a da Dekija drži kao rezervu - kaže naš sagovornik.

Foto: Printscreen You Tube

Da su supružnici iz rijalitija obmanuli javnost pričom o razvodu, potvrđuje i Dejanov otac Goran Dragojević:

- Podneli su papire za razvod, ali se nisu razveli. Da li će do toga zaista i doći, očigledno zavisi samo od Dalile. Nadam se da će odustati od Dejana i pustiti ga da živi svoj život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Neka rigunja I dudlila foliraju razvod ali da je rogonji car je..ozenu ispred njegovih ociju to ne moze da se folira

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija