• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2022

22:00

TEŠKE REČI PALE U RIJALITIJU! Isplivala šokantna TAJNA ovog zadrugara: IMAO ODNOSE ZA 13.000 DINARA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

TEŠKE REČI PALE U RIJALITIJU! Isplivala šokantna TAJNA ovog zadrugara: IMAO ODNOSE ZA 13.000 DINARA! (VIDEO)

Podeli vest

Stefan Mihić započeo je škakljivu temu u "Zadruzi", a nakon toga Sanja je otkrila sav njegov prljav veš.

- Čuo sam da je Aleksandra Nikolić prostitutka, rekli su mi to i drugari napolju. Ima još devojaka ovde za koje se pričalo da su sumnjivog morala poput Aleksandre, kao što je recimo Sanja - kazao je on, pa se okrenuo ka Grujićevoj.

- Uh, priča dečko koji je prihvatio da ima odnose za 13.000 dinara sa Irmom - dobacila mu je Sanja, nakon čega je nastao tajac.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Mihić

- Lepi Mića je zaštitnik svih prostitutki u rijalitiju - dodao je kratko Stefan.

Ovo, podsetimo, nije prvi put da Mihić priča na ovu temu. Pre samo četiri dana govorio je ovako:

- MC Aleks, Mima, Sanja, Aleks, Viki, Nevena, Marijana, Mia, Lorna, Deniz, to je 10, znam da ih je bilo 11... Rekao sam da može da se napravi ženska reprezentacija od prostitutki... - rekao je Mihić i šokirao prisutne.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija