• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Tonić - N. Terzić

26.01.2022

10:14

RASKRINKAVANJE! Koga voli Car, zašto se mrze Tara i Ša, hoće li Dejan smuvati Aleks? MILICA KEMEZ U "ZADRUGARI NA SKENERU"

printscreen

Rijaliti

RASKRINKAVANJE! Koga voli Car, zašto se mrze Tara i Ša, hoće li Dejan smuvati Aleks? MILICA KEMEZ U "ZADRUGARI NA SKENERU"

Podeli vest

Informerova emisija “Zadrugari na skeneru” je sve gledanija! Poslednju emisiju sa Minom Vrbaški pogledao je veliki broj ljudi, a četvrti gost naše redakcije bila je vicešampionka “Zadruge” Milica Kemez.

Smireno, odmereno, ali otvoreno i u glavu, Milica je komentarisala poslednja dešavanja iz rijalitija. Pogledajte četvrtu emisiju "Zadrugari na skeneru" samo na Informer.rs:

Netrpeljivost Tare i Ša

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nakon burne veze i strastvene ljubavi, Tara i Ša su počeli da se mlate u rijalitiju. Tara je šamarala i grebla bivšeg dečka, on je vređao i psovao. Obezbeđenje je imalo pune ruke posla!

Milica Kemez je otkrila zbog čega se to dešava:

- Između njih dvoje vlada netrpeljivost zato što je Ša kivan na Taru jer je zbog nje prodao i prokockao jednu divnu ženu. On je sve rizikovao za tu vezu, a nju boli uvo. Ne može da prihvati da ga je ona namagarčila i zato tolika netrpeljivost. Tara ko Tara! Njoj je njegov ulazak došlo ko kec na jedanest s obzirom da sedi tri meseca u rijalitiju i da je nema nigde – smatra Milica. Ona kaže da Tari nije problem što zbog fizičkih okršaja gubi honorar:

- Njoj novac nije bitan, već treću sezonu iz rijalitija izlazi bez para. Ona najviše voli da je u centru pažnje, a to može samo kada pravi haos i kada lomi.

Mensur je bolesno ljubomoran

Foto: Printscreen You Tube

Mensur i Milica

Milica Veselinović ušla je u toalet dok se Fran tuširao, zbog čega je Mensur poludeo od lubomore. On je napravio scenu, počeo je da joj naređuje uz rečenicu: "Hoćeš ti da ideš preko moje reči". Zatim je počeo da je psuje i vređa, a onda ga je ugrizla.

Milica smatra da Mensur sam sa sobom treba da se dogovori kakve devojke želi kraj sebe:

- Mensur ima patrijarhalne stavove, izbor devojaka mu nije bio u skladu sa tim stavovima. Ako želi da ima takve stavove zašto onda ulazi u veze i odnose sa devojkama koje to ne mogu da ih isprate. On jeste agresivan i bolesno ljubomoran kada je u nekoj vezi. Pokušava oblikuje te devojke baš po njemu i da on bude taj neko ko će od te devojke da napravi – kaže Kemezzova.

Car voli Dalilu

Foto: Prntscreen

Dalila Dragojević i Filip Car

Filip Car i Stefan Karić udružili su se protiv Dalila Dragojević. Vređali su je na najbrutalniji način, poručivši joj da je čisto zlo. Dalila im je uzvratila da su spremni za ludnicu.

- Dalili je najbitnije da izazove  reakciju kod ljudi. Da li je ona pozitivna, ili negativna to joj nije toliko bitno bitno – priča Milica i dodaje:

- Ljudi su jedva dočekali njenu grešku zato što je ona neko ko se non stop svađao i iznosio svoje mišljenje. To što ona radi su uglavnom radili muški rijaliti igrači u predhodnim sezonama, a ona je uzela sebe kao žensko da bude u toj ulozi. Izaziva ljude.

Milica smatra da bez obzira na uvrede Filip voli Dalilu:

- Mislim dok Filip potisnuo u sebi te emocije prema Dalili kada je Maja bila tu, a da on voli takav tip, takve devojke kao što je Dalila. On će se pomiriti sa njom.

Đedović krije svoje slabosti

Foto: printscreen

Marko Đedović i Fran Pujaš

Kao bomba pukla je vest da postoje simpatije između Marka Đedovića i Frana Pujuša. Kamera je uhvatila momenat dok su se cimeri milovali ispod stola. O ovoj temi svi u beloj kući ćute, ali gledaoci bruje o novoj gej aferi

- Delovalo mi je da Fran ima predispozicije za to. Kažu da u svakom muškarcu i u svakoj ženi postoje te dve strane . Muškarci to malo ređe priznaju i neće da prihvate pa se brže bolje ožene, ili tako nešto. Paula mi je govorila da se Đedović i Fran sviđaju jedan drugom.

Milica dodaje da podržava gej veze u rijalitiju:

- To se još nije desilo u rijalitiju i ja bih podržala tako nešto. Đedović i da ima emocije, on to ne bi priznao da mu neko ne bi našao slabu tačk. On do sada nije pokazivao svoje slabosti, emocije, nije pričao o privatnom životu.  On je uvek govorio: “Ja sam možda napolju i 10 puta gori nego što ste vi, ali vi to niste videli. Ja nisam došao ovde da se zaljubljujem, niti da iznosim svoj privatan život i da naplaćujem svoj privatan život, ja sam došao ovde da se sprdam sa budalama kao sa nama. “Može tu da bude neke priče, ali da će on to brzo da saseče. 

Viki je propustila pobedu

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

VIki Mitrović napala je žestoko Marijanu! Ona je krenula da čupa cimerku, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Viki je kažnjena oduzimanjem tromesečnog honorara.

- Marijana nije vredna komentarisanja. To je devojka koja ide redom i vređa devojke, a njena biografija nije najsjajnija. Žao mi je Viki što nema unutra nekog iskrenog prijatelja, ko će da je posavetuje. Verujem da svaki čovek ima pravo na novu šansu, na novi život, da ako se pokaje. Mislim da je imala veliku šansu da bude pobednik ove sezone, ali  je to prokockala. Nije mogla da se nosi sa ulogom žrtve koja uopšte nije laka. Mene su osuđivali zato što sam iznela svoju životnu priču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija