• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.03.2022

14:25

BEBICA JE LAŽNI BIZNISMEN! Otkiveno čime se zapravo bavi dečko Miljane Kulić!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

BEBICA JE LAŽNI BIZNISMEN! Otkiveno čime se zapravo bavi dečko Miljane Kulić!

Podeli vest

Miljana Kulić svog novog dečka predstavila je kao biznismena koji se bavi građevinskim preduzetništvom

Popularna rijaliti učesnica u petu sezonu "Zadruge" vratila se sa novim dečkom Nenadom Macanovićem kome tepa "Bebice", a za kog je tvrdila da se bavi preduzetništvom. Ona je izjavila da je Bebica vlasnik čak sedam stanova, kao i da se bavi izgradnjom zgrada.

Foto: zadruga printscreen

U stanovima samo popravlja klime... Nenad

Ipak, kako prenose mediji, prava istina je da je Nenad zapravo serviser klima-uređaja u jednom servisu u Beogradu. O tome svedoči i činjenica da su kamere emisije "Paparaco lov" još na početku njihovog zabavljanja snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u pikapu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

Sama Miljana ispričala je da je Nenada upoznala u cvećari njegove sestre i mame. On je do tada nije pratio i nije ni znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvećaru kako bi upoznao Miljanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cveće. On je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Posle toga se i rodila ljubav.

Foto: printscreen Paparaco tv pink

Nenad Macanović u službenom autu svoje firme

Sam Nenad je pre nego što je ušao u belu kuću otkrio da je s Miljanom bio u vezi tri meseca.

- Mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor - rekao je Nenad.

Podsetimo, Miljanina majka Marija konačno je oduševljena ćerkinim izborom partnera, za koga ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen You Tube/Miljana Kulic

Marija i Miljana hvale Nenada

- Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar, da smo ga svećom tražili onakvog, ne bismo ga našli. To mi je sada najveća radost na kraju ove godine, jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije s Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla, da joj ne dozvoljava da plati išta, sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat, ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima. On zna kakva je Miljana i takvu ju je prihvatio - rekla je Marija za domaće medije.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija