• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Telegraf/Informer

15.03.2022

19:15

OBMANULI JAVNOST! Dalila i Dejan se NISU RAZVELI, otkrivena DUGO ČUVANA TAJNA Dragojevića!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OBMANULI JAVNOST! Dalila i Dejan se NISU RAZVELI, otkrivena DUGO ČUVANA TAJNA Dragojevića!

Podeli vest

Bivši zadrugar i muzičar Borivoje Bora Santana tvrdi da je laž da su se Dalila i Dejan Dragojević razveli

Bora je objasnio da nikakav zvaničan dokaz nisu pokazali cimerima u rijalitiju:

- Niko te papire od njihovog razvoda javno nije video, zvanično niko. Kad se Nenad Aleksić Ša razveo, to je bilo transparentno i u rijalitiju je sve objasnio i dokazao, niko nije imao razlog da sumnja. Ovo sada je potpuno drugačija priča. Svi o njihovom razvodu pričaju, a iskreno da kažem, mislim da se on uopšte nije desio - rekao je Bora i dodao:

Foto: printscreen

Filip i Dalila

- Mnogo je foliranata u "Zadruzi 5", baš mnogo i svako od njih ima neki svoj plan i računicu. Sandra Rešić nije folirant i nije loša osoba, ali folira emocije i to već neko vreme. Voli Dejana i to svi shvataju i vide ljudi, nisu ludi. Mora da prizna, ali se suzdržava iako je istina očigledna. Mislim da ju je sramota jer će svi shvatiti da je volela Dragojevića i dok je bio u braku, u kojem je, očigledno, još, samo se folira da nije. Ono što ona čeka jeste da vidi papire za razvod! Napolju će sve priznati. Ne mogu da tvrdim da će Dejan završiti s njom, rijaliti je čudo, nikad se ne zna.

Santana tvrdi i da je prozreo plan Dragojevića, koji se, kako tvrdi, ciljano nisu razveli da bi nakon izlaska iz rijalitija nastavili zajednički život u svom domu u Šepku.

- Meni najviše deluje da će se Dragojevići pomiriti nakon svega, uzeti pare od "Zadruge" i nastaviti sa srećnim životom. S druge strane, Dalila i Car neće opstati i uskoro će pući. Deluje mi da neće dočekati ni kraj rijalitija, da će se i pre toga raspasti. E onda će Dalila da razgovara s Dejanom o njihovom odnosu, a on će tad da ostavi Aleks - kaže on i otkriva svoje mišljenje o tome kako će pomirenje izgledati.

Foto: printscreen

Bora Santana

- Dejan će joj reći: „Je*ala si se na moje oči“, ona će vratiti: ,I ti si na moje“, i to je to jedan-jedan. Onda će sve da zaborave, kao da se nije desilo. Vrate se u Šepak, babo im oprosti, onda će Dalila da zapeva pesmu: "Oženi me, babo moj“ i tu se priča završava.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raduka

pre 2 godine

Ovde se za sve pita babo Željko Mitrović dok god ima koristi od njih sveće biti na čekanju

Neda

pre 2 godine

Laž... Razvod je obavljen ostalo je ročište za izjašnjavanje o podeli imovine i prezimena pošto je njegov advokat tražio kao dodatni aneks zabranu korišćenja njegovog prezimena njoj i uništenje embriona kojima je on spermodavac.... Uostalom idite u matičnu knjigu i videćete da kod Dejana piše razveden i datum kada je to postalo zvanično... Pizza za Boru i neka ga ne jede sujeta, pa zabija nož u srce Davidu jer je ljubomoran na njega i mrzi ga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija