• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijashowbizz/Informer/M.K

16.03.2022

08:53

ANABELA OPROSTILA ZETU! Miljković zakopao ratne sekire sa taštom

Insajder

Rijaliti

ANABELA OPROSTILA ZETU! Miljković zakopao ratne sekire sa taštom

Podeli vest

Zakopali ratne sekire

Anabela Atijas, imala je velikih problema sa sadašnjim zetom Markom Miljkovićem. Njih dvoje su u Zadruzi 3 imali velike sukobe, znalo je da dođe i do nasrtanja.

Luna je zbog ljubavi prema Marku okrenula leđa porodici i borila se za svoju ljubav. Naravno, sa majkom je rešila sve nesuglasice, ali do nedavno Anabela i Marko nisu imali nikakav kontakt, kako se priča njih dvoje su zakopali ratne sekire.

Foto: Printscreen You Tube

– Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji. Ipak je ljubav pobedila, prema dvema osobama koje su nama bitne – započela je Anabela, te se osvrnula na Markov nedavni gubitak majke i rekla da je uz njega.

– Naravno da jesam, teško je to, ali on je jak čovek. Dobro se drži – rekla je pevačica na ivici suza.

Anabela zaboravi na sve kada je sa unukom i kaže da je zahvalna Bogu na privilegiji da bude baka.

– Radujem se svakom pozivu kada znam da ću videti tu malu facu na telefonu, u meni je vulkan ljubavi. Kada sam sa njom, ništa me drugo ne zanima, ni na telefon se ne javljam, ne volim da gubim vreme. Zahvalna sam Bogu i uživam u svakoj sekundi u sreći i privilegiji. Lakše je biti baka nego mama. Ništa mi nije teško, nema tog straha. Drugačije je, zrelost učini svoje – istakla je Anabela za Srbijashowbizz :

Foto: Instagram/printscreen

Luna se porodila u junu prošle godine, a dva meseca kasnije su Marko i ona ćerku Miju prvi put pokazali na Jutjubu i tada su fanovi rekli da liči na tatu, što sada potvrđuje Anabela:

– Liči na tatu, ista je fizički on, a po karakteru mislim da je svoja, jako je harizmatična. Ima neku ludačku energiju. Sada je u periodu kada se svaki dan nešto novo desi.

Pored Lune, Anabela ima ćerku Ninu, za koju kaže da joj neće dozvoliti da uđe u rijaliti ukoliko izrazi želju.

Foto: Instagram/printscreen

Luna i Marko 

– Nikako je ne bih savetovala i podržala. Mislim da je Nina svesna da to nosi veliko breme, ne ulazi samo jedna osoba. Tada smo svi ušli i podjednako smo učestvovali u svakoj odluci, šta god da je neko uradio, odražavalo se na celu porodicu – zaključila je Anabela.

Oštećeni smo zbog rijalitija

Svi pamte učešće porodice Đogani u trećoj sezoni „Zadruge“, a Anabela kaže da je to mnogo uticalo na sve njih.

– Svi bolujemo zajedno od te boli. To nikome ne treba. Svi smo užasno oštećeni zbog rijalitija, ali hvala Bogu, negde smo izvukli pouku. Kajem se zbog svega. Iz ove perspektive bih rekla sebi drugačije, a ne mogu da se ne osvrnem na to da nas je frustracija izgradila. Možda bismo sve olako shvatali. U poslednje tri godine sam puno radila na sebi da sažvaćem neke stvari. Bog nam ništa ne daje za džabe, samo je bitno kako ćemo da usvojimo to gradivo – rekla je Anabela.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija