• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

19:30

DALILA JE PROŠLOST, ANA JE BUDUĆNOST! Filip Car definitivno završio sa Dragojevićkom - Njegov naredni korak će mnoge IZNENADITI! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA JE PROŠLOST, ANA JE BUDUĆNOST! Filip Car definitivno završio sa Dragojevićkom - Njegov naredni korak će mnoge IZNENADITI! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car je progovorio o svim aktuelnim temama.

Prvo je Car otkrio svima kakav mu je odnos sa Anom Jovanović.

- Ostalo je sve na sviđanju. Ne mogu da kažem da sam vezan, izašao sam iz teškog odnosa. Sa Anom nemam težinu, ne moram sa njom na neke teške stvari i ne guši me. Svi odnosi koje sam imao znate koliko su teški bili. Ana i ja se opet juče opustili i poljubili, ne smatram da neke stvari radimo - pričao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Kakav vam je se*s? - pitao ga je Ša.

- Nije došlo do toga, u izolaciji je došlo do pokušaja, ali nije bilo - odgovorio je Car.

- Pričalo se da ona nije ni malo naivna i da je bivšem dečku razbila auto - rekao mu je Ša.

- Da, ali ona mene ne dira, prija mi da tako spremimo večeru i poslse legnemo u krevet i tako. Mislim da se više neću zaljubiti u rijalitiju - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Jovanović

- MIslim da i dalje voliš Dalilu, hajde da pričamo i o tome. Sinoć si mi bio skroz drugačiji, da li ćeš ostati takav? - pitao ga je Ša.

- Emociju koju sam imao prema Dalili se promenila, nije više ista. Dođem u iskušenje, doneo sam čvrstu odluku... Sinoć vidim Dalilu kako plače, nije mi svejedno, žacne me kada vidim to, ali više nemam potrebu da budem sa njom. Vreme je da se stavi tačka na sve to. Ona je meni bila devojka ali ona sa početka u koju sam se zaljubio i ova sada su kao nebo i zemlja... Mislim da tu više nema šanse, probali smo i ona i ja i videli da tu više nema ništa. Njen ples, odevanje, igra i sve više mi ništa ne odgovara. Najveća ljubav na Balkanu se ugasila, 70 posto posto je ugašeno. Ja sam brzopotezan što se tiče ulazaka i izlazaka u odnose - pričao je Car.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija