• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2022

10:18

DALILA REDOVNO DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA?! Dragojevićka se izlanula - evo šta je rekla pred kamerama (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

DALILA REDOVNO DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA?! Dragojevićka se izlanula - evo šta je rekla pred kamerama (VIDEO)

Podeli vest

Mina Vrbaški sinoć je odlukom Velikog šefa ušla u "Zadrugu", međutim, ono što mnoge zanima, jeste kako je ovu informaciju Dalila Dragojević znala pre svih

Podsetimo, Dalila je tokom svađe sa Filipom Carem, početkom nedelje otkrila da će Mina ući u subotu.

- Evo Mina će ti ući u subotu, evo Mina ti ulazi u subotu - rekla je Dalila tada, što se na kraju ispostavilo kao tačno, a nikom nije jasno kako je Dragojevićka to saznala, s obzirom da niko nije znao da Mina ulazi u rijaliti. 

Da li Dalila redovno dobija informacije iz spoljnog sveta ili je u pitanju samo slučajnost, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Julija

pre 2 godine

Dva sljama. U svakom slucaju iste su po moralu i ponosanju. Mina sinoc usla sva bitna i prepotentna. Moze onim zadrugarima da glumi ali nama ne. Ruga se Milici ko je i sta a ona 100 puta bolja od Mine. Fujjj Nevolim Maju ali za Dudlu i ovu je gromada. Dudla moze pobediti ali neka shvati da nije zivot produkcija vec spoljni svet. Mnoge su se opekle glumeci ludila u rialitiju.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija