• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.03.2022

10:29

BRUTALNO ISPROZIVAO ČLANA PRODUKCIJE Cara čeka ŽESTOKA KAZNA, Veliki šef ovo NEĆE TOLERISATI!

printscreen

Rijaliti

BRUTALNO ISPROZIVAO ČLANA PRODUKCIJE Cara čeka ŽESTOKA KAZNA, Veliki šef ovo NEĆE TOLERISATI!

Podeli vest

Pričao je da je zaljubljen u učesnika i nazivao ga pede*om!

Filip Car i Miki su ušli u žestok sukob kada je Đuričić pokušao da odbrani Dina Dizdarevića kojeg je Car napao.

Njihova svađa je otišla toliko daleko da je Miki nasrnuo na Cara, a hitnom reakcijom obezbeđenja sprečen je dalji sukob. 

Car je nastavio da gunđa u pušionici u koju je otišao kako bi se smirio, a po svemu sudeći smetalo mu je apsolutno sve što se dešavalo oko njega, a ne samo Dino.

- Oni su se zaljubili, pa su se zaljubili. Ja sve shvatam. Ja shvatam sve ljubavi, pogotovo te zabranjene. Zaljubio se u momka, ti rijaliti učesnik, on DJ (misleći na DJ Nebu). Ne možeš ga ka*ati ovde, ne možete doći u direktan kontakt. Ja to kontam, veruj mi. Pa mu ti daš, znaš ono... - zaključio je Car.

Foto: Printscreen/Instagram

Filip Car govori o se*sualnoj orijentaciji DJ Nebe i Dina Dizdarevića

- On to ne razume - rekla je Dalila nervozno Osmakčiću koji je sedeo pored njih.

- Ne možeš da pričaš takve stvari - dodala je, aludirajući da ne sme tako da govori o di-džeju koji već duže vremena sarađuje sa produkcijom. Međutim, Filip je nastavio da provocira, ovaj put, pričajući u kameru:

- Oni su došli u taj level da on njemu daje slušalice da on pušta muziku.

- Neke stvari se ne pričaju! Koliko puta si mi rekao da kada imamo rasprave "ti mene ne možeš da smiriš"? Evo ja sad tebe ne mogu da smirim - odbrusila mu je Dalila.

Foto: Printscreen/Instagram

- Ma ne može se čovek koji je di-džej zaljubiti u učesnika! I oni nikako da dođu... I on mu da i slušalice, i ovo i ono, i on vrti onom guzi*om ženskom, i plazi jezik... Ja kontam, oni će se iska*ati kad izađu napolje, nego toliko su sad nabiti. Oni su kao ti i ja kad smo se ono zaljubili, pa tolka nabitost, ne možeš više izdržati - nastavio je Car, a Dalila je počela da se smeje od muke.

Foto: Printscreen/Instagram

- Ne mogu se više suzdržati, i on pleše, on mu i slušalice da, ku*ac mu se digo, on se sakrio u ćošak jadan... Razmišljam da i Miki nije pe*er, jer i on često skače, i oni imaju česte rasprave - rekao je Car, verovatno zato što je Miki skočio da odbrani Dina od njega.

- Ne znam šta se dešava, kao da sam u gej baru bio. Ispada kao da sam ja protiv njihove ljubavi, a nisam. Nek se ljudi ka*aju, nek su živi, zdravi, sretni... Samo daj, pusti i nama neku pesmu - prokomentarisao je odnos Dina i DJ Nebe.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija