• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.04.2022

09:13

DALILA KIPTI OD BESA! Isplivao snimak vrele akcije Filipa i Sanje! Car pokušao da se opravda

printscreen

Rijaliti

DALILA KIPTI OD BESA! Isplivao snimak vrele akcije Filipa i Sanje! Car pokušao da se opravda

Podeli vest

Haos za crnim stolom Filip Car pokušao da se opravda nakon akcije sa Sanjom Grujić

Filip Car pokušao je da sakrije da je imao vrelu akciju sa Sanjom Grujić, ali u sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka", sve je izašlo na videlo.

Njih dvoje su se pravdali i tvrdili da nije došlo do akcije, ali snimak ih je odao. Dalila Dragojević nije želela da komentariše.

Foto: printscreen

Sanja Grujić

- Meni je fascinantno kako se Sanja ponosi svim delom, a Filip joj se sutradan nije ni obratio - rekla je Mima.

- Ja sa Filipom mogu da budem i u vezi, on je slobodan dečko, a ti si sa oženjenim čovekom kojhi ima dvoje dece - rekla je Sanja.

- Bila je drugačija situacija kada je Sanja komentarisala Mimi i Gruju, a Sanja i ja smo slobodni. Ja da sam pričao prošle godine koje sam sve je*ao i napolju i unutra, vama ne bi bilo dobro - rekao je Car.

- Car vam je je*ao devojke - vikao je Mića.

- Zna Zola, zna Stefan, zna Anđelo - rekao je Car.

Foto: printscreen

Filip Car

 - Je*ao si Maju, Je*ao si Ivanu Marinković. Sve znam i ja - govorio je Mića.

- Sanja i ja smo slobodni, družimo se upoznajemo se, i ona je meni jedna od dražih i simpatičnijih osoba. Da sam bio pametan bio bih sa njom od starta, a ne sa svim i svakim. Lagao jesam, nisam očekivao da će biti prikazano - rekao je Car

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija