• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

20:29

NE VOLIM TE KAO ŠTO SAM TE VOLELA Dalila stavila tačku na odnos sa Filipom, on ubeđen da joj se sviđa Anđelo!

printscreen

Rijaliti

NE VOLIM TE KAO ŠTO SAM TE VOLELA Dalila stavila tačku na odnos sa Filipom, on ubeđen da joj se sviđa Anđelo!

Podeli vest

Dalila Dragojević je započela ozbiljan razgovor sa Filipom Carem, jer nije sigurna u svoja osećanja. Jedino što zna je da prema Filipu ne oseća ono što je osećala pre.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca"Dalila Dragojević i Filip Car otišli su u dvorište Bele kuće i seli pored jezera, kako bi obavili razgovorom o njihovom odnosu.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila i Car

- Evo, ne želim da budem sa tobom i to je to - rekla je Dalila.

- Nije ni meni dobro u ovom odnosu. Rekao sam Zoli da ću opet ući u odnos, daću sve od sebe, a ona će da započne. Kad osetim da je nešto loše, nije ispravno i iskreno - dodao je Car.

- Ne mogu da budem i glumim, kad mi nije dobro. Valjda i sam vidiš i to treba da ceniš, nego da ti radim neke stvari iza leđa. Neću da ostanem u odnosu, pa da radim neke gluposti. Svađam se sa tobom, tražim ti sitnice, ne želim - objašnjavala je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević

- Moje voljenje tebe je satkano od griže savesti. Mislim da sam vezan za tebe u prostoru i ne vidim budućnost. Mi nismo spojili 20 dana normalno. Ja kad vidim da nešto ne funkcionše... Sve se satkalo od toga da se ja osećam loše - govorio je Car.

- Nije mi lepo sa tobom. Ne da te ne volim, ali ne volim te kao što sam te volela u početku. Ostalo je samo da se poljubimo i imamo intiman odnos, a to mi ne treba - dodala je ona.

- Ja mislim da si nestabilna i da nisi čista u odnosu u kojem si bila sa Anđelom - istakao je Filip.

- Možda, sviđao mi se. Zašto bih ja bila u odnosu za koji mogu da potpišem da nema ništa Momak je završio odnos sa mnom, zbog mene, a nije ustao da pljuje po meni. Nije rekao da se sprdao sa mnom, nego je ostao pri stavu koji je pričao od početka. Odmah imaš vadilice, završili smo odnos uzajamno - nastavila je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević

- Nije uzajamno, ti si ga završila. Čist mogu da izađem iz odnosa, ako se ti i ja nećemo spojiti za par dana. Onih mesec dana sam video da mogu, a onda me je nešto prevrnulo. Moje šesto čulo govori da mi nisi čista i da je tebi neki drugi odnos u glavi. Rekla si mi da si se družila, gledala da se lečiš i da ti je sve to prijalo. Da li imaš taj odnos u glavi? - pitao je Filip.

- Ja sam rekla da mi se momak sviđao. Ne druženje sa njim, nego on kao osoba i njegove karakteristke. To se preseklo, presekao se odnos. Pojavio si se ti, znaš kako je bilo. Vidim da to nije to, ohladila sam se od svega - rekla je Dalila.

- Ja baš želim ovaj put da budem sa tobom, ali ne mogu da se opustim - dodao je on.

- Kad čujem momka koji je tri dana proveo sa mnom, ustane i sa onakvim stavom priča o meni. Pričam ti kao svom drugu, a ne kao sa nekim sa kim sam bila - govorila je ona.

- Ja se plašim da se ne desi opet isto. Mi smo jutros završili, pa opet ovako. Ja bih trebalo da se družim, ali ne znam da li to može, koliko god da želimo. Tebi i meni neko da najdivnije stvari govori, da li ćemo mi da završimo odnos? Neko tebi da priča da si dijamant, a meni gigant, mi ćemo da završimo u korneru - dodao je Car.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!
ŠAH-MAT

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!

SAD, Južna Koreja i Japan najoštrije osuđuju produbljivanje vojne saradnje između Pjongjanga i Moskve, uključujući kontinuirani transfer oružja iz Severne Koreje u Rusiju, čime se produžava rat u Ukrajini, krši više rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i ugrožavaju stabilnost i u severoistočnoj Aziji i Evropi, saopštio je Stejt department.

01.07.2024

05:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija