• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

05.05.2022

20:49

TAKI PROGOVORIO O SVAĐI SA MAJOM Otac Marinkovićeve emotivnim rečima zapušio usta hejterima!

printscreen

Rijaliti

TAKI PROGOVORIO O SVAĐI SA MAJOM Otac Marinkovićeve emotivnim rečima zapušio usta hejterima!

Podeli vest

U poslednje vreme dosta se pisalo o razlozima svađe između Radomira Marinkovića Takija i njegove ćerke Maje Marinković. Niko nije mogao da poveruje da su se njih dvoje tako ozbiljno posvađali, ali izgleda da nije sve onako kako je predstavljeno u medijima!

Nakon porodične drame u domu Marinković, oglasio se Radomir Marinković Taki i otkrio u kakvim je sada odnosima sa ćerkom Majom.

Poznato je da Maja i Taki imaju idealan odnos, kada je u pitanju relacija oca i ćerke, te da su jedno drugom velika podrška. No, došlo je do malog sukoba između njih, o čemu su mediji brujali prethodnih dana.

Taki se nije mnogo oglašavao, jer nije želeo da svoju ćerku stavi u nezgodan položaj, ali sada je otvorio dušu za medije i priznao sve što mu je na srcu, pa je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa ćerkom.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković i njen otac, Radomir Taki Marinković

- Nisam se oglašavao, nisam hteo, ja Maju volim, ona je meni sve na svetu, mediji su prepumpali tu svađu, ja razumem i da moraju novine da se prodaju i sve, ali kao da se drugi roditelji ne raspravljaju sa decom. To ni nije bila rasprava, vi znate da je Maja temperamentna, bio je nezgodan trenutak i eto, ali daleko bilo da mi ne pričamo. Ona je moja ćerka, ja sam njen otac. Ja sam u nju uložio ceo život, jedna je Maja, nijedna joj nije ni do kolena - govori Taki za medije i dodaje:

- Popričali smo, rešili smo problem, tu nema mesta svađi, ja sam joj roditelj. Sve je u redu sada - rekao je Taki.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija