• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

19.05.2022

12:50

MARIJA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MILJANA IZAZVALA POŽAR U ZADRUZI! Kulićeva otkrila šta je razlog nervnog sloma njene ćerke!

printscreen

Rijaliti

MARIJA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MILJANA IZAZVALA POŽAR U ZADRUZI! Kulićeva otkrila šta je razlog nervnog sloma njene ćerke!

Podeli vest

Miljana Kulić sinoć je doživela nervni slom tokom "Pitanja gledalaca" nakon čega je počela da udara Nenada Macanovića Bebicu, nakon čega je čak palila i njegove stvari

Miljana je nasrnula na svog dečka jer je tokom njenog odnosa sa Lazarom Čolić Zolom on bio blizak sa pevačicom Marijanom Zonjić.

Foto: printscreen instagram/marijakulic_mtaz

Marija besna na Miljanu

Kulićeva mu je takođe spalila stvari, dok je on u suzama posmatrao, a na kraju večeri su zaspali zagrljeni kao da se ništa nije desilo.

Miljana je tada i priznala da je bila na kiretaži pre tri dana, te samim tim otkrila da je ipak bila u drugom stanju.

Marija Kulić se oglasila ovim povodom te je Kulićka vidno neraspoložena odgovorila:

- Ne mogu da komentarišem to! Strašno! Stvarno ne znam šta je u njenog glavi, da je bila pametan i da je slušala mene ona ne bi ni ušla u rijaliti. Više ne znam koje reči da nađem za nju, iznenadila me je. Ovo je strašno, sinoć nisam ni mogla da gledam emisiju. Ona sada misli da je Nenad koristi i razočarala se u njega, izgubila je poverenje, počela je da sumnja u njega, pokazuje agresiju jer je izgubila je poverenje - to je moje objašnjenje koliko god da je voli - kazala je Marija koja je prokomentarisala Miljanin i Zolin odnos:

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić palila Bebicine stvari

- To što radi sa Zolom, to je opsesija kao što je bila opsednuta i pevačima, to nije ljubav. Nema načina da je voli jer je ponižava, on ništa ne daje u tom odnosu samo se svađa, nikada je nije odbranio. Dugo je bila sa njim i krivo joj je što je iskorišćena, ispala je budala i sada gleda da mu se osveti, preti sa kaznama i upropaštava garderobu. Koliko god da je savetujem, ona ne zna drugačije. Rekla sam joj da bude sama, Nenada voli, Zola joj stvarno nije potreban. Neka bude sama do kraja, a kada izađe napolje neka razmisli o svemu, pa neka odluči.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Kulićeba tukla Bebicu

Da li se plašite da će je i Nenad proganjati kao i Zola što je proganja po izlasku iz rijalitija?

- Nenad neće da je proganja, on će joj pomoći i ona će se unormaliti, kao i kada su bili napolju. Loše se osećala kada je ovog udarila štiklom, Nenad se našao tu da joj pomogne i da se uzdigne iznad sitaucije, ja mislim da i on samo čeka da izađu.

Kako komentarišete to što Zola već dve noći spava u studiju radija jer se plaši da mu Miljana opet na naudi?

- Neka spava, šta je očekivao, lagao je ljude i zna da ne može da se promeni kada bude videla kako je ponižavao onda će da vidi sve. Biće dobro da je ponovo ne navede na nešto, on provocira, pa pravi žrtvu, njemu ne treba kontakt sa njom ako kaže da ona nije normalna. Vidi da nije stabilna, može da očekuje i da se boji. Ako se već plaši nje bio bi fin sa njom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Marija pokri se usima jer je sve to sa tvoje strane smisljeno samo da zgrnes jos novca ! Ti i Sinisa ste sve to rezirali i Miljana igra kako vi svirate - olosi !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija