• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

17:06

ZOLINA POTRESNA ISPOVEST TERA SUZE NA OČI! Zadrugar izgubio osobu koju je najviše voleo: Ako budem imao žensko dete zvaće se po njoj

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ZOLINA POTRESNA ISPOVEST TERA SUZE NA OČI! Zadrugar izgubio osobu koju je najviše voleo: Ako budem imao žensko dete zvaće se po njoj

Podeli vest

Lazar Čolić Zola otvorio je dušu i u razgovoru sa Dalilom Dragojević i Filipom Carom otkrio nepoznate detalje iz detinjstva

Zola je priznao da je odrastao bez oca, a s obzirom da je bio jedino muško u familiji, bio je miljenik:

- Joj, setim se, pre, dođe baba kod nas u stan, da meni 100 evra, pa da mami 100 evra, mama kad ode u kuhinju ona meni tap u ruku, ja klinac, odem u kupatilo posle da vidm šta je, a ono još 100 evra. Koliko me je gotivila. Jedino sam muško u familiji, još odrstao bez oca, bila je slaba. Gledala me uvek iz nekog sažaljenja... Stalno je psovala, 'majku mu je*em on tebe da ostavi, imaćeš šta god poželiš' i stvarno sam sve imao, laptop, kompjuter, motor, sve što sam poželeo - govorio je Zola.

Foto: Youtube printscreeen

Zola progovorio o porodici

- Nije više živa? - pitala je Dalila Dragojević.

- Ne, biće joj sad 4 godine. Kad je bila sahrana, ja sam plakao kao lud. Rekao sam ako ikada budem imao žensko dete, zvaće se Ljubica, po njoj... - rekao je Zola, a onda je progovorio o ocu:

- Moj otac je otišao, nema čoveka. Za vreme rata, samo je otišao, nema ga, a kome da kaže da je trudna... Ko će šta reći, rekla je babi, ali se plašila dedine reakcije... Ali baba je presadila to dedi i on je rekao da rodi, kao 'naš je'. Nakon 12 godina, mama je htela da radimo DNK ali na kraju nismno jer je sve priznao, sad se čujemo jednom u dva meseca. Video sam ga u životu nekih desetak puta - govorio je Čolić.

- A gde je on sada? - pitala je Dragojevićka.

- U Nemačkoj, ima ženu i dve ćerke - otkrio je Zola.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija