• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.07.2022

22:29

ŠA OTKRIO DA LI IMA DEVOJKU! Evo da li je našao novu ljubav nakon raskida sa Tarom Simov!

printscreen

Rijaliti

ŠA OTKRIO DA LI IMA DEVOJKU! Evo da li je našao novu ljubav nakon raskida sa Tarom Simov!

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša oglasio se nakon što je u medijima isplivala informacija da je navodno našao novu devojku

Nakon što je na Instagramu osvanuo stori na kojem vidimo Nenada u prisnom izdanju sa misterioznom plavušom, on je otkrio da li je zaista opet zaljubljen, kao i da li ima neke planove sa njom.

Foto: ATA Images

Nenad Aleksić Ša priznao da nema devojku

- Nemam devojku, po jednoj fotografiji na kojoj se ni ne ljubim sa nekim ljudi donose zaključke, to mi je jedna od drugarica, između nas nema ničeg, osim prijateljstva, ali baš. Sam sam, a ako budem imao devojku to će se znati, za sad nemam takvih planova, ne žurim - poručio je Ša.

Nenad Aleksić Ša nedavno je došao na finale "Zadruge 5" u Šimanovce, a tom prilikom je poručio da mu je odvratno što je Maja Marinković u vezi sa mužem Aleksandra Subotić.

- Ja sam uvek osuđivao ako neki drugar skine devojku drugu, ili drugarica dečka drugarici. Meni je to surovo! Sa Majom sam uvek bio okej, ali postupak joj je odvratan. Meni je to odvratno - rekao je tada Ša za Informer.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija