• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

26.07.2022

08:24

ZAMERIO JOJ JE RASTURANJE BRAKA! Marijana Zonjić otkrila sve detalje Dalilinog odnosa sa ocem Husom, ovo joj ne može oprostiti

printscreen

Rijaliti

ZAMERIO JOJ JE RASTURANJE BRAKA! Marijana Zonjić otkrila sve detalje Dalilinog odnosa sa ocem Husom, ovo joj ne može oprostiti

Podeli vest

Bivša učesnica Zadruge Marijana Zonjić progovorila je o odlasku u Šepak kod Dalile Dragojević, otkrila detalje njenog susreta i odnosa sa ocem Husom Mujićem, a onda je progovorila o gorućim temama iz pete sezone najgledanijeg rijalitija

Marijana je u emisiji "Narod pita" otkrila šta se sve događalo Šepku kod Dalilinog oca, pa je prizala šta ona misli o njihovoj vezi i otkrila planove sa Dragojevićkom nakon završetka rijalitija.

Foto: printscreen

Kako je izgledao prvi susret Dalile i Husa u Šepku?

- On je legenda. Svaka mu čast kako nas je ugostio. Samo reči hvale imam za njega, pripremio je pun frižider kolača i pečenja. Nemam nikakvu zamerku na njegovo gostoprimstvo. Ona je ostala tamo, nas dve se polako pripremamo za more, na koje ćemo ići kada se bude vratila - rekla je Marijana.

Na čemu tačno Huso zamera Dalili?

- Ne bih puno govorila, najbolje je da ona priča o tome. Najviše joj je zamerio odnos sa Filipom i što je rasturila brak sa Dejanom. On je imao veoma lepo mišljenje o njemu, nikada ništa loše nije rekao za Dejana. Car nije ispao fer - kazala je Marijana.

Foto: printscreen

U kakvom je odnosu Dalila sa svojom majkom, spekulisalo se da Emina nije podržala većinu njenih postupaka?

- Njih dve se stalno čuju ili dopisuju. Rekla i je da treba da joj dođe majka sutra. Naravno, zamerila joj je neke stvari, kao i otac ali su u dob rom odnosu. Čuju se redovno - rekla je Marijana.

Foto: printscreen

Da li misliš da su Filip i Dalila dobri jedno po drugo?

- Bila sam protiv toga i dok smo bili unutra. Nakon izlaska, Filip je samo potvrdio svojim ponašanjem da sam bila u pravu. On nije čovek za nju, takav momak joj nije potreban. treba malo da bude sama, pravi će se pojaviti. On nije samo prema njoj bio takav, mnoge devojke su doživele isto. Ne znam kome treba takav

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija