• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

06.08.2022

09:45

PRE MAJE PECA JE MUVAO OVU BIVŠU ZADRUGARKU! Starleta koju je Raspopović pokušao da osvoji iznela detalje: JURIO ME JE DVE GODINE!

Privatna arhiva

Rijaliti

PRE MAJE PECA JE MUVAO OVU BIVŠU ZADRUGARKU! Starleta koju je Raspopović pokušao da osvoji iznela detalje: JURIO ME JE DVE GODINE!

Podeli vest

Mužu Aleksandre Subotić Peci Raspopoviću starleta Maja Marinković nije prva devojka sa kojom se poželeo da prevari suprugu. On je pre veze sa Majom, želeo drugu bivšu zadrugarku, koja je sada otkrila sve detalje

Petar Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, našao se u žiži javnosti kada je iza leđa svoje vanbračne supruge ušao u vezu sa Majom Marinković

Foto: printscreen

Maja Marinković i Peca Raspopović

Bez obzira na sliku koju pokušavaju da prikažu u javnosti, postoje i oni koji smatraju da njihova veza ipak ima rok trajanja, jer je Peca poznat kao ženskaroš. To dokazuje i Suzana Perović Blondi koja tvrdi da ju je Peca jurio dve godine:

- Ja sam teška kao Rusija. Mene pale jahte, avioni, kamioni. Pored svega toga što Peca ima meni da ponudi, ja sam ga svakako odbila. Znamo se 10 godina, od kojih me je 2 pune godine jurio i stalno dolazio da me vidi i to čak iz Novog Sada. Milion puta je noćio kod mene, ali osim dodira i poljubaca ništa više nije bilo. Ja sam njegova rak rana, neostvarena želja, tiha patnja. Sad kad bih ga pozvala doleteo bi! Godine su samo broj, on voli atraktivne žene i uvek će voleti, a posebno one koje su ga odbile - tvrdi Blondi.

Foto: screenshot

Suzana Perović Blondi

Ona smatra da će se ljubav između Maje i Pece jako brzo okončati:

- Oni su započeli vezu na jako loš način, ako je prevario Aleksandru, prevariće i Maju, to svi znamo. Mada, vreme će ipak pokazati svoje - istakla je Blondi, a potom se dotakla i Aleksandre Subotić o kojoj nije imala reči hvale.

- Jako me je razočarala, pomerila je glavu kada sam je srela sa Pecom, a on je kao kukavica prebledeo. Možda je i provalila da on gaji simpatije prema meni, pa je zbog toga tako postupila, ko će ga znati šta je u pitanju, ali deluje da je ženska sujeta proradila. Ne znam šta joj je to značilo, uvek sam bila tu za nju i u prvom rijalitiju gde smo zajedno učestvovale, ali pored svega ja i dalje poštujem njenog oca Karađorđa - tvrdi Blondi, a na pitanje šta misli o ljubavnom trouglu, odgovorila je kratko:

- Neka skupljaju moje ostatke - poručila je Blondi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Nije mi jasno da neka zena moze da "padne" na ovakvog tipa. Dvesta kila, ogromna glavetina i vrat ko bik. Kome treba ovakvo musko?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija