• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2022

18:22

HUSO RAZOTKRIO DALILU: NEMA NOVOG DEČKA! Mujić obelodanio ko je čovek s kojim je Dragojevićka na moru, nećete verovati ko je u pitanju!

printscreen

Rijaliti

HUSO RAZOTKRIO DALILU: NEMA NOVOG DEČKA! Mujić obelodanio ko je čovek s kojim je Dragojevićka na moru, nećete verovati ko je u pitanju!

Podeli vest

Dalila Dragojević je nakon izlaska iz rijalitija i raskida sa Filipom Carem odlučila da okrene novi list i pronađe novu ljubav. Dragojevićka je vrlo brzo počela da objavljuje fotografije sa nepoznatim muškarcem za kojeg su svi pomislili da je njen novi emotivni partner, međutim, njen otac Huso Mujić je za Informer otkrio da je na pomenutim fotkama njen brat od tetke!

Bivša zadrugarka i bosanska starleta Dalila Dragojević razvela se od Dejana Dragojevića pred kamerama rijaliti šou programa "Zadruga 5" nakon što ga je prevarila sa Filipom Carem. Njihova veza nije potrajala posle rijalitija, što je Dragojevićka duboko u sebi odmah i znala. 

Foto: printscreen

Huso Mujić i Dalila Dragojević

Iako su svi pomislili da će Dalila još dugo da pati za Carem, ona je vrlo brzo na Instagramu počela da objavljuje fotke sa misterioznim muškarcem, a nas je zanimalo kako njen otac, Huso Mujić, gleda na trenutni emotivni život svoje ćerke:

- Odmah po izlasku Dalila mi je rekla da misli da veza između nje i Cara neće trajati. Znala je da će raskinuti. To nije bio zdrav odnos. Bio je i nasilan prema njoj, pravi momci ne rade to tako. Pao mi je kamen sa srca - priznao je Huso za Informer, pa prokomentarisao misterioznog muškarca sa kojim Dalila objavljuje fotke iz Budve:

Foto: Printscreen/Instagram

Dečko za kojeg Huso Mujić tvrdi da je njen brat od tetke

- Ma kakav dečko? To je neki izmišljeni dečko. Rođak ju je vozio na more. On joj je brat od tetke. Nema Dalila novog dečka, nije mi ništa rekla o nekom dečku. Nije prijavila novog zeta, jer novog zeta nema, a što se mene tiče, ja samo jednog zeta priznajem - Dejana - otkrio je Mujić za naš portal i rekao je da se bez obzira na sve što se desilo nada ćerkinom pomirenju sa Dragojevićem:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

- Čekam da se vrati Dejanu. Pomiriće se njih dvoje, ne znam za koliko vremena, ali će se sigurno pomiriti. Pa makar u staračkom domu - rekao je Huso kroz smeh i dodao:

- Šalim se ja malo, videćemo... Samo Bog zna šta će da bude, ali ja verujem u to da će opet biti zajedno. Verujem, i videćete, tako će i biti na kraju... - završava Huso za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17