• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2022

17:07

DEJAN MI JE DAO BOGAT POKLON Ovo su SVI detalji posete Dragojevića Gornjem Šepku, Huso otkrio zbog čega je bivši zet došao!

printscreen

Rijaliti

DEJAN MI JE DAO BOGAT POKLON Ovo su SVI detalji posete Dragojevića Gornjem Šepku, Huso otkrio zbog čega je bivši zet došao!

Podeli vest

Danas su Goran Dragojević i Dejan Dragojević došli u Gornji Šepak u kojem je Dejan živeo sa bivšom suprugom Dalilom, kako bi doveli psa Tedija. Tom prilikom, Dalilin otac Huso Mujić, razgovarao je sa Dragojevićem, a za Informer je otkrio kako je protekao njihov susret.

Dejan i Dalila Dragojević okončali su brak nakon što ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem. Par je u više navrata pominjao podelu imovine, ali se poteglo i ozbiljno pitanje kome će nakon razvoda pripasti njihov pas Tedi.

Foto: Informer DN

Huso Mujić i Dejan Dragojević

Danas je Goran Dragojević, Dejanov otac, posetio Husa Mujića, Dalilinog oca, i doveo Tedija kako bi dalila preuzela brigu o njemu. U Gornji Šepak došao je i Dejan, a nas je zanimalo kako je prošao njihov susret nakon svega što se izdešavalo u rijalitiju "Zadruga 5".

Na opšte iznenađenje, Dejan nije ušao u kuću bivšeg tasta, pa je Huso ugostio samo Gorana:

Foto: printscreen

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

- Goran i ja smo popili i popričali, sve kao u najboljim danima. Susret je, naravno, prošao bez problema. Doveo je Tedija, Dalila je rekla da želi da ga vidi, ali ne verujem da će ga zadržati. Verovatno će vratiti psa Goranu - rekao je Mujić za Informer i otkrio šta je pričao sa Goranom:

- Kao prijatelji, popričali smo o svemu što se izdešavalo, ali šta tu ima više da se kaže? Složili smo se da nismo zadovoljni onim što se izdešavalo u rijalitiju, onim što je Dalila napravila, ali šta da se radi? Nismo se svađali, nema potrebe, nije to naša stvar.

Iako Dejan nije ušao u Husinu kuću, Dalilin otac ne veruje ni da je Dragojević svratio do njegove i Daliline bivše kuće, jer je rekao da mu odatle ništa ne treba.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Dejan Dragojević i Huso Mujić

- Dejan neće uzimati ništa od stvari. Ni od garderobe ni od bilo čega drugog. Rekao je da želi da se stvari podele, da se daju siromašnim ljudima. To mi je poručio preko Gorana. Uzeo je samo kola, ništa više - rekao je Huso za Informer, a otkrio je i da je siguran da Dejan nema nikakvu lošu emociju prema njemu, jer mu je poslao poklon:

- Deki mi je poslao poklon, i to baš "bogat" poklon. Ne bih da kažem šta je u pitanju, možda će se naljutiti ako kažem, ali eto. Nismo se ružno rastali. On je divan dečko. Bio je u Šepku, nije hteo da dođe baš u moju kuću, ne znam zašto... Možda zbog medija, da neko ne bi nešto pisao, posumnjao, pravio problem... Ali zbog tog poklona znam da nije ljut na mene. Zašto bi i bio? Nisam ni ja ljut na njega. Jeste da je svašta pričao kada se svađao sa Dalilom, ali se ja na njega ne ljutim uopšte. Ako je i preterao, sve sam mu oprostio - rekao je Huso za Informer.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17