• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T.

29.08.2022

14:23

RASPLAKALA SE PRED PINKOM! Sestra Marijane Seifert otkrila nove detalje o njenom nestanku pred ulazak u "Zadrugu 6": Istraga uveliko traje i neke stvari se očekuju! (VIDEO)

Insajder/printscreen

Rijaliti

RASPLAKALA SE PRED PINKOM! Sestra Marijane Seifert otkrila nove detalje o njenom nestanku pred ulazak u "Zadrugu 6": Istraga uveliko traje i neke stvari se očekuju! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert koja je u aprilu nestala u Hrvatskoj, ulazi u "Zadrugu 6", a ispred zgrade Pinka progovorila je o nestanku najrođenije osobe i istakla da će javnost uskoro saznati sve detalje. Maja je u jednom momentu i zaplakala i zamolila medije da se promeni tema koja je veoma bolna za nju

Maja je pred ulazak na snimanje profila dala izjavu medijima i najpre otkrila motive svog ulaska u "Zadrugu 6":

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Sestra Marijane Seifert u Zadruzi 6... Maja Kovačević

- Svako normalan bi, ja mislim, otišao u "Zadrugu" jer ljudi tamo niti oru niti kopaju, nešto zarade, a mogu se i zezati. Ja ovo smatram privilegijom i hvala- kazala je Maja, a na pitanje zbog čega je odlučila da uđe u rijaliti, ona je odgovorila:

- Ulazim zato što otvaram svoj biznis, da budem iskrena nije mi u cilju nikakva promocija. Cilj mi je lakši način da dođem do zarade da bih to pokrenula. Otvaram salon za šišanje pasa, želim biti profesionalna u tome. Inače sam i trener za pse. Smatram da je to odlučan posao, šišaš ih, a oni se ne žale. Neću imati posla sa histeričnim ljudima, već samo sa dobrim životinjama- mišljenja je Maja koja je svesna da u "Zadruzi" neće biti prijatno kao u salonu za pse:

- Naravno da znam da neću imati posla samo sa dobrim ljudima u "Zadruzi". Videla sam neke stvari, ne znam zašto dolaze svi tako nervozniu uopšte. Nemam nikoga koga bih istakla, samo neke priče sam čula o nekim ljudima koji su došli iz pri**zdine- kazala je Maja koju su novinari u jednom trenutku pitali i za nestanak sestre Marijane Seifert koja je javnosti postala poznata pod prezimenom Čvrljak kada je učestvovala u "Velikom Bratu". 

Foto: Printscreen

Marijana Seifert

- Ne želim ništa o tome dok istraga traje. Neke stvari se sada baš očekuju i istraga aktivno traje. Mi kao porodica smo pokrenuli neke stvari jer više... Kao što sam već rekla, ja znam da ona više nije živa- kazala je potrešena Maja.

Podsetimo, Marijanin nestanak prijavljen je 27. aprila ove godine od strane njenog supruga Karla Seiferta, a policija je objavila njenu fotografiju kao i šta je nosila na sebi kad je zadnji put viđena:

- Kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike - navodi se u objavi.

Šta je Maja još izjavila i kako se potresla, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija