• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.09.2022

14:39

MARKO ĐEDOVIĆ SE ZAPOSLIO NA PINKU! Pričalo se da ulazi u "Zadrugu 6" i menja Milana Miloševića, ali...

Insider

Rijaliti

MARKO ĐEDOVIĆ SE ZAPOSLIO NA PINKU! Pričalo se da ulazi u "Zadrugu 6" i menja Milana Miloševića, ali...

Podeli vest

Več duže vremena se pričalo o tome da će se bivši zadrugar Marko Đedović pridružiti voditeljskoj ekipi "Zadruge" ili da će čak zameniti Milana Miloševića. Međutim, iako ga publika više neće gledati pred kamerama, Đedović neće ići daleko od televizije, jer je zvanično postao član menadžmenta televizije Pink i Pink medija grupe!

U novom izdanju emisije "Novo vikend jutro", voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u studiju televizije Pink novinara Marka Đedovića, inače magistra socijalnog rada i socijalne politike, koji je ovu priliku iskoristio kako bi sa milionskim auditorijumom podelio važne novosti.

Naime, kako Đedović otkriva u jutarnjem programu Jovane Jeremić, novinar je odnedavno postao član kabineta Željka Mitrovića, vlasnika i direktora televizije Pink.

Foto: Printscreen

Marko Đedović i Jovana Jeremić

- Marko, hoćemo da otkrijemo gledaocima i čitaocima jednu veliku i lepu novost vezanu za tebe - upitala je Jeremićeva svog gosta.

- Može, može... Zvanično sam član kabineta Željka Mitrovića, član menadžmenta televizije Pink i Pink Media grupe. Tome već ima neko vreme, nekih dvadesetak dana, ali sam hteo da kod tebe u jutarnjem programu otkrijem ovu ekskluzivnu informaciju, jer si ti, pored toga što si mi koleginica, neko koga ja jako volim i poštujem i neko ko je kroz sve ovo postao moj prijatelj, tako da sam ovu ekskluzivu čuvao za tebe - kaže Marko.

Foto: Printscreen

Marko Đedović

- Hvala ti puno! Meni je drago što si ispunio svoj san. Kada su u pitanju te pomoći i desne ruke, to moraju da budu ljudi koji se energetski poklope. Ako ti nekome moraš da objašnjavaš pola sata šta hoćeš, ja izgubim sve živce - ističe Jovana.

Foto: Printscreen

Marko Đedović

- Što se radnog mesta tiče, po mom mišljenju, ne pričam generalno, već se vodim sopstvenim mišljenjem - mislim da sam dobio najbolje radno mesto u državi, tako da ću zasigurno opravdati poverenje koje mi je ukazano - zaključuje Marko Đedović u emisiji "Novo Vikend Jutro".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija