• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2022

14:25

ZADRUGAR SE GUŠI U SUZAMA - ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Moli Velikog šefa da izađe napolje! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZADRUGAR SE GUŠI U SUZAMA - ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Moli Velikog šefa da izađe napolje! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar Adam Labunski moli Velikog šefa da mu otvori kapiju kako bi napustio rijaliti, jer kako kaže, on nije za to. U takvu situaciju došao je zbog sukoba sa Urošem Ćertićem, o kojem nema lepo mišljenje

Kako je Adam priznao, ne može da izdrži pritisak koji ima od pojedinih zadrugara, te iz tog razloga želi da ide kući.

- Ja ne mogu ovaj pritisak da izdržim. Želim da olakšam i sebi i njima. Molim vas oprostie mi, ja sam pobožan. Vi ste meni jako pomogli, ja sam dobar čovek i dobar muzičar, ne mogu ja sam ovim ljidima, ne mogu ja sa njima - rekao je Adam kroz suze.

Foto: Printscreen You Tube

Adam Labunski

- Moja majka je imala udar pre nego što sam ja ušao ovde, i ja se borim jako, ali ne mogu. Plašim se da ne završim u toj rupi gde će ona biti sahranjena ako nastave ovako. Vi ste mene zvali ovde tri puta i dali mi satisfakcije, ali ja ne mogu! Molim vas da me pustite. Ja pomažem ljudima koji su stariji, ja sam stao da branim Lepog Miću kada su ga napali, ali ja to ne mogu. On je mene smirivao, jer se ja ne pronalazim sa ovim ljdima. Plašim se za svoje zdravlje, izgubio sam mnogo toga. Mnogo mi je lepše sa jogurtom na klupi, nego milionima u ruci. Ja ne mogu tako - rekao je Adam.

Adame, ajde da pokušamo, ja ne priznajem predaju. Možda je vreme da upoznaš novog sebe - reklo je Drvo.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija