• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.10.2022

22:07

SKINUO SE BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ PA MUVAO MAJU! Ovako izgleda Boki, da l' je pevačica na ovo pala? (VIDEO)

Foto Tviter prntscreen

Rijaliti

SKINUO SE BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ PA MUVAO MAJU! Ovako izgleda Boki, da l' je pevačica na ovo pala? (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković i Bojan Simić, bivši suprug Ivane Šašić razgovarali su u radionici kada se on naprasno skinuo, a potom počeo da priča starleti da su ga pitali da li ima nešto s njom

Boki i Maja slagali su svoju garderobu, a u jendom trenutku započeli su razgovor koji je krenuo u neočekivanom smeru:

Foto: printscreen Twitter

Bojan Simić pokazao zmijsko telo

- Ova mala Anita bi volela da bude ja. Jadan dan me šminka i hvala joj na tome, drugi dan se ponaša kao bolesnica - rekla je Maja, a Bojan je počeo da je "zasipa" komplimentima:

- Ti si napravila ime, ljudi znaju ko si. Ti imaš neki svoj fazon i to cenim. Nisi se uopšte promenila, bar prema meni - rekao je Šašićkin bivši, pa počeo da priča o njemu i maji kao paru:

- Mene su pitali da li može da se očekuje nešto između tebe i mene, ja sam rekao da si mi sestra, drugarica, znam te od kad si bila dete. E sad, već je diskutabilno to za druge osobe... - rekao je Simić, a Marinkovićeva je zanemarila ovo njegovo izlaganje:

- Znam gde đavo spava - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija