• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

19.10.2022

12:01

Dragić na sve načine pokušao da se opravda posle prevare Aleksadndre! Poverio se Ćertiću i ŠOKIRAO OVOM IZJAVOM! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Rijaliti

Dragić na sve načine pokušao da se opravda posle prevare Aleksadndre! Poverio se Ćertiću i ŠOKIRAO OVOM IZJAVOM! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Dragić prevario je svoju devojku Aleksandru Momčilović sa Palčicom na žurci. Zadrugar se poverio kaskaderu Urošu Ćertiću šta se dogodilo sa novom ukućankom. Njih dvojica su ustali pre svih zadrugara da bi na miru razgovarali u dvorištu velepnog imanja

Dragić se žalio Ćertiću da će ga svi osuditi zbog prevare i da bi najbolje bilo kada bi mu devojka prešla preko svega.

- Ma ona je sjajna devojka, ima šta i da kaže. Bilo bi okej kada bi mi prešla preko toga, jer sam i ja njoj prošao. Sada ne znam da li je ona psihički spremna za to - rekao je Dragić.

Foto: Printscreen You Tube

Ivan Dragić

- Ma neka pređe. Čekaj, je l znaju svi to? - upitao je Uroš.

Foto: Printscreen You Tube

Uroš Ćertić

- Ma znaju, sada će me razapeti svi, a noć posle našeg raskida ona kaže da joj se Matora sviđa - pričao je Dragić.

- Drži se , šta da ti kažem - rekao je Uroš.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija