• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E. S.

07.12.2022

07:50

ZVEZDAN BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG ALEKS?! Sin Moke Slavnića doživeo emotivni slom!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG ALEKS?! Sin Moke Slavnića doživeo emotivni slom!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić želi da pobegne iz "Zadruge" zbog Aleks Nikolić nakon što ga je ona "ohladila"

Sin legendarnog Moke Slavnića poludeo je kad je video da je starleta na korak od veze s Filipom Carem, tvrde učesnici megapopularnog rijalitija.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan više ne može da izdrži...
Ljubavni problemi

On je posle pominjanja da se Nikolićeva prvo muvala s njim, pa onda prešla na momka iz Crikvenice išutirao vrata "Bele kuće", a zatim lupao na kapiju i tražio da ide kući!
- Sve mi se skupilo! Ne mogu više da trpim da mi ljudi kaljaju obraz. To je sve što mi je ostalo u životu. Briga me za kaznu od 50.000 evra. Voziću kamion ako treba i vratiti dug - besneo je Zvezdan, dok su ga Miki Đuričić i Lepi Mića smirivali.

Otkako je starleta počela da se muva sa Filipom Carem, Slavnić je počeo da lupa na kapiju i traži da ide kući * Sve mi se skupilo! Briga me za kaznu od 50.000 evra, rekao je Zvezdan Slavnić

Njegovu burnu reakciju je među prvima prokomentarisala Marija Kulić.
- Sigurna sam da je poludeo zbog Aleksandre! Smatra da je ispao budala jer je, čim je Filip ušao, otrčala kod njega. Ona je bila zaljubljena u Zvezdana, ali je svesna da će lakše smuvati Cara. S druge strane, Zvezdan je rizikovao brak sa Anom zbog nje. On nije ništa konkretno uradio, ali je pokazao naklonost prema njoj - rekla je Kulićeva.

Foto: zadruga printscreen

Svidela mu se... Zvezdan i Aleksnadra


Zvezdanov otac, čuveni košarkaški stručnjak Moka Slavnić tvrdi da njegov sin nije pukao zbog Aleks!
- Ma kakvi! To nije istina. Ništa on s njom nije imao, niti će ikada imati. Poznajem ga i znam da se iznervirao zbog Uroša Ćertića. Pogodilo ga je kad je saznao da je Ćertić, koji mu se predstavljao kao prijatelj, pričao za njega da je ubica, diler droge i kriminalac - priča Moka, koji na pitanje da li je Ana javno ostavila Zvezdana upravo zbog Aleks odgovara:
- Moguće, ali ja to ne priznajem. Znala je da ne ide u manastir, već u rijaliti. Pritom, Aleksandra je nekoliko puta prišla njemu, a ne on njoj! Mora da ostane unutra i izdrži sve, pa i Uroša, koji je ljubomoran na njega. Ne želim da izgubi 50.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Moka brani sina...
Surovo iskren

Stariji Slavnić kaže da će sinu reći istinu o svemu što se dešava napolju kad mu bude otišao u "Zadrugu" u posetu za Novu godinu:
- Oduvek sam bio surovo iskren. Ako ostane u rijalitiju, a nadam se da hoće, ništa neću kriti od njega - ni da ga je Ana ostavila, ni grozote koje je Uroš Ćertić izgovorio! Pre toga ću ga naterati da se zakune da neće napraviti neku glupost zbog toga! Ne želim da nabode Ćertića pesnicom u glavu i ispadne.
 

Dejan pati za Aleks

Dejan Dragojević i dalje ne može da poveruje da se Aleks otvoreno muva sa Filipom! Pobednik "Zadruge 5" je zbog toga ostavio starletu, ali je još nije preboleo.
- Imam panične napade i anksiozan sam zbog svega što se dešava. Ništa ne može da me izvuče iz depresije, ali David je uz mene. On mi je najveća podrška - kaže Dejan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija