• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

21.12.2022

07:20 >> 07:39

ZVEZDANOVA ŽENA: MUŽ MI SE OČIGLEDNO PALI NA KLINKE! Supruga rijaliti učesnika više ne može da ćuti!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDANOVA ŽENA: MUŽ MI SE OČIGLEDNO PALI NA KLINKE! Supruga rijaliti učesnika više ne može da ćuti!

Podeli vest

Učesnik "Zadruge" Zvezdan Slavnić (46) priznao je da se zaljubio u cimerku Anđelu Đuričić (23), iako ga kod kuće čeka supruga Ana koja se oglasila

Zvezdan je izjavio ljubav Anđeli, što je njegovu suprugu Anu šokiralo zbog čega se oglasila i izjavila da je svesna da njen muž voli klinke:

Foto: Instagram/printscreen

Ana je shvatila da se Zvezdanu sviđa Anđela

- Posle sto godina opet sam živ. Prelepa je! Bićeš kuma - pričao je Zvezdan drugarici Jovani Tomić Matoroj, a kad je Anđela to čula, oduvala je sina slavnog Moke Slavnića:
- Pazi šta pričaš i radiš, imaš kod kuće nekog ko te čeka. A i ja imam nekog!
Sve to je gledala Zvezdanova žena Ana i više nije mogla da ćuti!

Foto: printscreen

Zvezdan pao na Anđelu, žena mu odlepila


- Bila sam i ja u mnogim iskušenjima dok je on unutra! Kodekse znamo i on i ja, ne može da kaže: "Ja ću se družiti sa Anđelom, ali kada Ana dođe u rijaliti, pitaću je šta kaže. Ako mi kaže da se sklonim, to ću i da uradim." On kao da me ne poznaje 15 godina, pa ne zna šta mi smeta! Inače, ta ista devojčica je godinu dana starija od moje ćerke, ali okej, pali se na mlađe, šta da vam kažem - rekla je Ana u dahu i dodala da redovno prati šta joj muž radi u rijalitiju:
- Non-stop su zajedno... Dečko se smorio jer devojka nije htela da igra sa njim. Podržava ga Matora i oni za koje misli da su mu prijatelji, a mi napolju smo izdani. Dečko nije svestan kamera, pa misli da se ne čuje ono što je pričao Matoroj!

Foto: Starsportphoto

Zoran Moka Slavnić


Zvezdanov otac, bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić kaže za Informer da podržava svoju snajku.
- Uvek ću biti uz Anu! Biću na njenoj sam strani ako Zvezdan pređe liniju drugarstva. I Ana i ja čekamo da vidimo hoće li preći tu granicu. Ona se nosi teško s ovom situacijom... Ne zanima je šta će Anđela reći i da li daje povoda Zvezdanu, već joj je bitno šta on kaže i šta radi - kaže bivši košarkaš, koji, uprkos svemu, hvali Anđelu!
- Kao da sam je ja napravio! Sviđa mi se što je samostalna i rečita. Veoma je simpatična. Iz aviona se vidi da prijaju jedno drugom. Drugarsko pipkanje i grljenje je dozvoljeno, ali on treba da stavi na vagu ko ga čeka kod kuće i šta dobija ako bude s Anđelom!
 

Anđela je folirant,
a Aleks je iskrena

Zvezdanova supruga Ana uporedila je Anđelu Đuričić i Aleksandru Nikolić, s kojima je njen muž prisan u "Zadruzi".
- Anđela se folira. Smerna i poštena - malo sutra! Aleks je iskrenija duša sto puta nego Anđela. Ne ulazim u njen život, ali mislim da nije do te mere pokvarena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shabanotti

pre 1 godinu

a da li ce mu Andjela dati povoda......pa valjda on njike treba da ubedi da mu se po'da...

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija