• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. S.

14.01.2023

17:50

SUTRA BIH SE UDALA ZA ZVEZDANA! Anđela otvorila dušu, Marija Kulić je spustila: PORED TOLIKO LEPIH I SLOBODNIH, TI TRAŽIŠ OŽENJENOG!

Youtube printscreeen

Rijaliti

SUTRA BIH SE UDALA ZA ZVEZDANA! Anđela otvorila dušu, Marija Kulić je spustila: PORED TOLIKO LEPIH I SLOBODNIH, TI TRAŽIŠ OŽENJENOG!

Podeli vest

Anđela Đuričić prezaljubljena je u svog dečka Zvezdana Slavnića i ima mnogo planova s njim, a sada je sve šokirala izjavom u emisiji "Magazin In" da bi želela da se uda za njega.

Naime, zadrugarke Maja Marinković, Milica Veselivović, Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Marija Kulić gostovale su zajedno kod Sanje Marinković gde su govorile o raznim temama.

Foto: Youtube printscreeen

Maja i Marija

- Oko čega vi žene vodite tihi rat? - glasilo je voditeljkino pitanje, a Marija Kulić je svojim odgovorom spustila sve zadrugarke.

- Oko polnog organa - poručila je Marija, nakon čega je Aleks Nikolić brutalno potkačila Maju Marinković.

- Maja ne bira sredstva da dođe do cilja - poručila je Aleks Maji, a ona joj je odbrusila:

- Bitno je da dođem do cilja!- samozadovljno je kazala Marinkovićeva.

Foto: Youtube printscreeen

Anđela presrećna sa Slavnićem...

- Ja mislim da sam se prvi put pored nekog pronašla - ubacila se Anđela o vezi sa Zvezdanom Slavnićem, a onda joj je Marija očitala bukvicu.

- Anđela, da li sve pored toliko lepih, zgodnih i slobodnih momaka treba oženjene i zauzete da traže? - pobunila se Marija.

Foto: YouTube prntscreen

Uživaju u ljubavi... Zvezdan i Anđela

Međutim, Anđela se nije potresla zbog ovog Marijinog pitanja, već je odgovorila šta smatra uspehom u ljubavi:

- Uspeh u ljubavi bi mi bio da Zvezdan i ja izadjemo iz rijalitija. U njega verujem sto posto u ono što on oseća prema meni. Poraz bi bio da ne izadjemo zajedno posle svega što smo prošli zajedno i svega što smo uložili, pogotovo on. Poseduje dobru dušu, harizmu, posvećan mi je i svaki dan me obara sa noga. Ja po prvi put imam sto posto poverenja u njega. Rekla sam Zvezdanu da bih se sutra udala za njega, bez razmišljanja!- iznenadila je sve u studiju i kraj malih ekrana lepa Crnogorka.

Foto: Youtube printscreeen

Sanja se poistovetila s Majom...

Na ovo se nadovezala Sanja Marinković koja je insinuirala da se između Anđele i Zvezdana samo javila strast, a ne ljubav, te se na opšte iznenađenje poistovetila sa Majom Marinković:
- Strast pomuti razum za 3.5 minuta, ja mogu da se zaljubim za 5 minuta i to u ovim zrelim godinama, eto Maja Marinković i ja smo najsličnije- kazala je Sanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija