• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.02.2023

10:53

ZVEZDAN UDARIO ANU! Slavnić zamahnuo iz sve snage, a onda joj prevrnuo krevet! HAOS U ZADRUZI! Svi skočili da joj pomognu!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN UDARIO ANU! Slavnić zamahnuo iz sve snage, a onda joj prevrnuo krevet! HAOS U ZADRUZI! Svi skočili da joj pomognu!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić pobesneo je kada mu je bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić rekla da sa njim nikada više neće biti ni prijatelj ni partner i da jedva čeka da nastavi dalje - bez njega!

Zvezdan i Ana su razgovarali o svom odnosu, a Ćurčićeva mu je poručila da je svesna svega i rekla mu kako stoje stvari između njih dvoje.

Foto: Printscreen

Ana i Zvezdan

- Zvezdane, da ti objasnim jednu stvar... Ja nisam debil. Ja sam samo bila debil u nekim situacijama, jer sam te volela. U tim situacijama sve sam radila zbog tebe. Tebi to treba da bude jasno. Ja i ti više nikada nećemo biti ni zajedno, niti ćemo ti i ja ikada više biti prijatelji. Ja tvoj prijatelj ne želim da budem, jer si ti mene prodao i izdao. I sa tim ne treba da se nosiš tako što ćeš da lomiš po kući, tako što ćeš da skačeš, tako što ćeš da vičeš, tako što ćeš mene da dovodiš u situaciju da ja moram da sputam svoju bol i sve ono što sam ja proživljavala, da bi tebe sačuvala. Jer, to su moji nadljuski napori. Ti si umesto mene, našeg života, naše borbe, ulaganja para u nešto, kupovine nečega bez čega smo ostali, moje žrtve, mog čekanja tebe, mog svega što sam ti dala, izabrao da prodaš sve zarad jedne pi*ke. Sa njom si planirao sve ono što nije normalno da planiraš sa nekim koga znaš 20 dana. Zanemario si i sve ono prijateljsko, ako već govoriš da si tako veliki drug . rekla je Ana, a Zvezdan ju je pitao:

- A nisam?

Ana mu je rekla da su sada stvari drugačije nego pre.

- Meni više nisi. Ti imaš svoje nove prijatelje. Ja sam ti bila tu kada nisi imao nijednog prijatelja, imao si samo mene. I pre nego štp si ušao u rijaliti imao si samo mene - rekla je Ćurčićeva, a Zvezdana su njene reči iznervirale pa se nadovezao:

- Vidi, sad ja tebi nešto da kažem. Cepaj care kako god misliš da treba!

Anu njegov stav uopšte nije dotakao i stavila mu je do znanja da baš to i namerava da uradi.

- Naravno da hoću i to bez tebe. I to jedva čekam.

Kada je čuo ove reči, Zvezdan joj se uneo u lice, a zatim je gurnuo. Ana mu je odmah odbrusila:

- Vidi možeš da se zalećeš nekom drugom, meni se nećeš zaletati - rekla je ina, a Slavnić joj je zapretio:

- Nemoj da ti je*em mater! Nemoj da ti je*em mater u tri dana!

 

 

Zvezdan je zatim došao da Aninog kreveta i počeo da joj baca stvari svuda po sobi, a kada je red došao na posteljinu, zamahnuo je čaršavom i iz sveg snage je udario u glavu.

Ana je počela da plače, dok ju je on podsećao da to nije uradio namerno.

- Skote, stidi se sebe, dno ljudsko! - rekla mu je ona.

Zvezdan je zatim napustio prostoriju i izašao napolje kako bi prošetao, a Ana je za to vreme otišla u pušionicu i plakala.

On je nakon par minuta došao za njom, a društvo mu je pravio Miljan Vračević. Slavnić je napao Anu jer je "došla u rijaliti" i "zato što je zlo", a onda je rekao "Se*em se na tu ruku koja me je držala posle operacije" što je Anu potpuno slomilo.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Miljan je uspeo da ga ubedi da izađu napolje da prošetaju, ali već nakon par minuta Zvezdan se vratio u Belu kuću, popio vodu, prišao krevetu Ćurčićeve i prevrnuo ga! 

Foto: Printscreen

Zvezdan je Ani prevrnuo krevet kako ne bi mogla da spava...

Zadrugari su skočili na njega i pokušali da ga zaustave, ali je bilo prekasno. Slavnić ja zatim mirno izašao iz prostorije a ukućani su skočili da pomogunu Ani oko kreveta.

 

 

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miodrag

pre 1 godinu

jadnik jadni,nakaza prljava,kako neko uopste moze da podrzava ovu ljigu od coveka,kao kriminalac neki a lik obicna jaj.ra...i ova njegova bivsa nije nista bolje u ocima joj vidis zlo...sve same sljamurde

Nada

pre 1 godinu

Ovoga klosara zatvoriti u kavez medju lavovima pa neka sa njima seta gore dole i pravi im lom ! Ocigledno da je zavisan od nekih supstanci kojih u Zadruzi nema ! Skloniti ga dok nebude kasno - prilika je veceras da se izbaci napolje. Za njega jos uvek nije bila nikakva kazna - cudno !

Malkolm

pre 1 godinu

Svaki dan ce psihopata biti sve gori i opasniji. Ne znam zasto ga ne izvedu iz Zadruge dok nije nekoga ozbiljno povredio. Covek ima dijagnozu. On treba biti upucen u dusevnu bolnicu i da bude 24 sata pod nadzorom. Samo da ne bude kasno.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija