• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

16.02.2023

19:09

PREMINULA U AVIONU! Jezive vesti na letu Jelene Golubović, rediteljka doživela pravu dramu!

printscreen

Rijaliti

PREMINULA U AVIONU! Jezive vesti na letu Jelene Golubović, rediteljka doživela pravu dramu!

Podeli vest

Rediteljka i rijaliti učesnica Jelena Golublović nedavno se vratila iz Moske, a u povratku je nisu dočekale lepe vesti.

Vest da je napravila skandal na aerodromu u Beogradu i da je urlala na policijske službenike preneli su mnogi mediji, a rediteljka je sada otkrila šta se zapravo dogodilo prilikom povratka u Srbiju.

Prema pisanju "Republike", Golubovićeva se iznervirala jer je let na kom je bila kasnio punih pet sati. Sama je vukla kofere, dok su joj ruke bile pune kesa, pa je navodno imala sukob sa policijom.

Rijaliti zvezda se sada oglasila i otkrila šta se tačno dogodilo:

Foto: Miloš Rafailović

Jelena Golubović

- Moj povratak iz Moskve trajao je 48 sati. Vraćala sam se preko Italije, gde mi je let kasnio sedam sati jer je jedna gospođa preminula u avionu. Čekali smo drugi avion, a kada smo konačno stigli u Beograd desio se incident sa policijskim službenicima sa aerodroma. Dok smo stajali u redu za pasošku kontrolu, jedna gospođa slučajno je oborila stub na aerodromu koji odvaja redove, a policajci su počeli da viču na nju. Jedina sam ustala da je odbranim i rekla sam im: "Sram vas bilo, vičete na ženu, hoćete li da dobije infrakt. Jedna je već umrla u avionu." Nisam pravila nikakav haos na aerodromu, već sam samo stala u zaštitu toj gospođi koja ima 79 godina - ispričala je Jelena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija