• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.S.

01.03.2023

07:20

BRAT I SESTRA UKRSTILI MIŠLJENJA! Sara Reljić: Decu ne treba tući, Filip Reljić: Batina je iz raja izašla!

printscreen

Rijaliti

BRAT I SESTRA UKRSTILI MIŠLJENJA! Sara Reljić: Decu ne treba tući, Filip Reljić: Batina je iz raja izašla!

Podeli vest

Sara i Filip Reljić ukrstili su mišljenja u našem Ringu. Sestra i brat, bivši učesnici "Zadruge", imaju iste stavove o mnogim temama, pa tako smatraju da abortus ne treba zabraniti, kao i da roditelji ne treba da utiču na njihov izbor partnera. Međutim, dok je Sara ubeđena da decu ne treba tući, dotle Filip smatra da je batina iz raja izašla!

Sara Reljić:

 

Foto: Promo

Sara Reljić, pevačica

Seks za jednu noć?

- Što da ne! Uvek sam za ljubav! Ako se obe strane osećaju dobro u toj situaciji i ukoliko su otvoreno rekle jedna drugoj da je reč o vezi za jednu noć, nemam ništa protiv. Naravno, verujem da je mnogo više ljudi koji ne mogu tek tako da odu s nekim u krevet. Daću savet svima koji se odluče za seks na jednu noć: koristite zaštitu!

Da li treba zabraniti abortus?

- Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta želi. Velika sam vernica i ne bih išla na abortus, ali ga ne bih ni zabranila. Devojke bi u tom slučaju tražile način da se reše ploda ilegalno, a to je veoma opasno. Lekari bi obavljali abortuse krišom u nekim podrumima i mnogo bi žena umrlo!

Treba li tući decu?

- Ne! Ako budem imala svoje dete, a nadam se da hoću, pokazaću da mogu da se vaspitavaju bez batina. U Srbiji je i dalje dozvoljeno da roditelji tuku decu, dok na Zapadu zbog toga mogu da odu u zatvor, pa čak i da izgube starateljstvo nad njima.

Da li brak može da opstane ukoliko žena zarađuje više od muškarca?

- Teško! Svesna sam da podržavam vrlo nepopularno mišljenje. Mislim da su muški ego, kao i usađene vrednosti na Balkanu, prejaki da bi muškarac prešao preko toga.

Da li bi ostala s partnerom kog tvoja porodica ne prihvata?

- Ne bih ga ostavila, ali bih se dobro zapitala zašto ne podržavaju vezu. Što se tiče mojih roditelja, oni su vrlo realni i otvoreni, prilaze svakom bez predrasuda, tako da bi morali da imaju debeo razlog za to.


Filip Reljić

 

Foto: printscreen

Filip Reljić

Seks za jednu noć?

- Žao mi je takvih ljudi! To mora da je neka mnogo tragična situacija čim mogu da se vole samo jedno veče. Razumem ako se radi o nekom kratkotrajnom flertu, pa se nakon toga dvoje nađu u krevetu, ali to je samo zadovoljavanje ličnih nagona. Tu ljubavi nema!

Da li treba zabraniti abortus?

- Ne treba! Generalno ne podržavam abortus, ali postoje vanredne situacije u kojima je to najbolja opcija za sve. Na primer, kada se prenatalnim testom ustanovi da dete boluje od teške bolesti ili kada se, što se najčešće dešava, utvrdi da plod ima genetske anomalije.

Treba li tući decu?

- Batina je iz raja izašla! I mene su moji tukli, pa šta mi fali?! Nemojte da me pogrešno shvatite, ne smatram da decu treba lemati, ali malo po guzi neće da škodi. Moraju da postoje granice!

Da li brak može da opstane ukoliko žena zarađuje više od muškarca?

- Da! Daj Bože da moja supruga zarađuje više para od mene. Ne bih imao problem s tim, ali verujem da bi mnogim muškarcima bilo teško da pređu preko toga. Živimo na Balkanu, gde su takve stvari nedopustive.

Da li bio ostao s partnerkom koju tvoja porodica ne prihvata?

- Na moj izbor partnera niko ne može da utiče. Roditelji su tu samo da me posavetuju, a ja odlučujem šta je za mene najbolje. Srećom, dosad mi se nije desilo da mi roditelji skreću pažnju na izbor partnerke. Uvek su me podržavali i razumeli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija