• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

11:50

KAIŠEM ME PREBILA OD BATINA! Marija pretukla Miljanu za vreme boravka u Turskoj, sve obelodanila

printscreen

Rijaliti

KAIŠEM ME PREBILA OD BATINA! Marija pretukla Miljanu za vreme boravka u Turskoj, sve obelodanila

Podeli vest

Miljana Kulić ispričala je u rijalitiju kako ju je majka, Marija Kulić, istukla dok su boravile u Turskoj.

Kako je ispričala Miljana u "Zadruzi", Marija i Nenad su je tražili po Turskoj jer su mislili da se izgubila, dok je ona sve vreme sedela u kafiću i smejala se, što je njenu majku potpuno isteralo iz takta te je pretukla svoju ćerku kaišem. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Tekst potpisa

- Pokušala sam da je odobrovoljim, sredila sam apartaman ćošak može da se liže. Iskreno se plašim. U Turskoj sam dobila jedne batine, pamtiću ih ceo život. Ona je otišla sa Nenadom nešto da kupuje, a ja sam joj napisala poruku da idem sa šanerom da kupujem parfeme - počela je Miljana pa dodala:

- Oni su me tražili po Turskoj, kukala je da me je izgubila, a ja sedim preko puta, pijem kafu i smejem se. Kaišem me je ubila od batina - dodala je Miljana.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Tekst potpisa

Podsetimo, Miljana je u Turskoj operisala želudac nakon čega joj se stanje pogoršalo, pa joj je u jednom trenutku život visio o koncu.

Inače, doktor koji je u turskoj bolnici operisao Miljanu Kulić, oglasio se tada i izneo informnacije o intervenciji skraćenja želuca koju je uradio rijaliti učesnici, te negirao bilo kakvu mogućnost da je njoj pukla slezina u njihovoj klinici i da je došlo do bilo kakvog propusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija