• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.03.2023

16:01

ANA TUŽI MARIJU! Kulićeva uzdigla Zvezdana, pa oplela po Ćurčićevoj! Svoje reči će morati da dokaže na sudu!

printscreen

Rijaliti

ANA TUŽI MARIJU! Kulićeva uzdigla Zvezdana, pa oplela po Ćurčićevoj! Svoje reči će morati da dokaže na sudu!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić je odlučila da podnese tužbu protiv Marije Kulić koja će svoje klevete morati da dokaže na sudu!

Zadrugari danas na porodičnom sastanku navode tri najnemoralnije osobe u kući, a prema mišljenju Kulićeve, na prvom mestu je Ana Ćurčić.

Foto: Printscreen

- Ova tema, da navodim devojčice od 20 godina je van pameti pored žena koje su u braku, imaju decu, a dođu ovde da prodaju moral i okrivljuju drugu decu i devojčice. Sva ona deca koja su ušla u prvoj sezoni su shvatila svoje grške i ima ih dosta. Svoje greške će uvideti i dobro razmisliti da li će takve stavri ponavljati ovde ili bilo gde. Navešću ženu koja ima 46 godina, mislila je da je ušla kao velika žrtva, prevarena žena. Zvezdan je sve ispričao i zašto mu se smučila pa sa njom neće da živi. To su sve nemoralne stvari za jednu majku i ženu. Žena koja s ekocka i provodi noći u kazinu gde je mesto poročnim muškarcima, jeste i Miljana to radila sa Zolom, ali ona je ozbiljnija i predstavlja sebe kao majku i ženu. Ono što je on o njoj rekao kao njen muž, rekao je da je varala muža u braku i da se viđala sa njim. Em prevare u braku, em poročna, možda i pije. Vidim da je i istetovirana, ko zna šta je radila u mladosti. Tvoja ćerka je drugarica Tare Simov, to nam sve govori, znamo kakva je ona - rekla je Marija, a Ana joj je odmah zapretila:

Foto: Printscreen

- Pozdrav za Taru Simov. Ti o mojoj deci da pričaš nećeš, ajde usudi se!

Kulićeva je za Anu imala samo najgore reči, dok je Zvezdana podržala!

- Ovakvu ženu najgori muškarac ne bi trpeo. Svaka vreća nađe zakrpu, pa i ona. Ona će ostati sama i ja je da sam muškarac nikad ne bih uzela za ženu. Moralna žena podržava muškarca u pljački, saučesnica nabila ga je u zatvor! - rekla je Marija, pa nastavila:

- Druga osoba je Miljana zbog Nenada i Zole, jer je pravila inat pa se tako izblamirala. Zvezdana ne bih nominovala ni slučajno, on je jedva čekao da je se reši, jer je video kakva je to ženska bagra. Neka treći bude Zola, zna on zašto.

Ana je nakon njenog izlaganja ustala, zabranila kumi Mileni Kačavendi da se dalje oglašava, i najavila promene.

- Tužba jedna za Mariju Kulić! Svi koji daju izjave o meni neka se povuku i ništa o meni ne demantuju. Kad budem htela da kažem i tražim da da izjavu za mene, to će raditi isključivo moja majka. Drugarice, nemoj davati demante i izjave za mene. Od večeras najavljujem ono što treba - rekla je Ćurčićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija