• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

10:49

SLAĐA IZMIŠLJA DA JE UMRLA: Milomir Marić SABLAZNUT, sumnja da je sve INSCENIRANO!

Printscreen Facebook

Rijaliti

SLAĐA IZMIŠLJA DA JE UMRLA: Milomir Marić SABLAZNUT, sumnja da je sve INSCENIRANO!

Podeli vest

Milomir Marić, nekadašnji saradnik novodno preminule rijaliti učesnice Slađane Petrušić, oglasio se tim povodom.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, najbliži prijatelji, ali i javnost se opraštaju od Slađe Petrušić.

Tim povodom oglasio se i Milomir Marić, njen nekadašnji saradnik na Happy TV.

Foto: facebook.com

Milomir Marić, Slađa Petrušić

Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić za Blic.

Podsetimo, na zvaničnim profilama navodno preminule rijaliti učesnice, navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija