• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

22.04.2023

12:33

ZVEZDAN SE JAVNO OBRATIO ANĐELINIM RODITELJIMA! Naredio im šta da urade sa svojom ćerkom, zadrugari zatečeni zbog Slavnića

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN SE JAVNO OBRATIO ANĐELINIM RODITELJIMA! Naredio im šta da urade sa svojom ćerkom, zadrugari zatečeni zbog Slavnića

Podeli vest

Zvezdan Slavnić javno se obratio Anđelinim roditeljima traživši od njih da se što pre jave svojoj ćerki kako bi shvatila da nije sama i da ima njihovu podršku.

Za vreme emisije "Pitanja novinara", Zvezdan Slavnić je iskoristio priliku dok je Anđela Đuričić spavala i obratio se njenim roditeljima.

On je u naletu besa zadrugarki poručio da neće imati gde da se vrati, pošto su se roditelji navodno odrekli nje, a sada je iskoristio priliku i javno im se obratio, zahtevajući od Đuričića da se jave Anđeli, kako bi shvatila da nije sama. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ljudi su se isključili verovatno, i ne može da se kontaktira s njima, i to će sve proći naravno. Gde će, šta će, da je se odreknu? Pa neće naravno. Samo nek se ona smiri, nek bude dobro, neka progura još ova dva meseca koliko je ostalo, vratiće se kući, sešće, pričaće, naći će neko rešenje. Ne mislim sigurno da je ostala sama na svetu... I da će zbog ovoga svega da je se odreknu, jer ako su takvi, onda sigurno ne bi dozvolili prošle sezone da uopšte uđe u rijaliti, onda je to toliko kontradiktorno da je smešno - rekao je Zvezdan, koji je na na pitanje novinara da li bi poručio nešto Anđelinim roditeljima rekao: 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Da joj se što pre jave i da budu uz nju. Što pre, to već mogu u nedelju da urade, kad bude Matorin rođendan. Samo neku podršku i da zna da nije sama. Da što pre kažu da su uz nju i da će pričati kad dođe kući, jer njoj je to sad najbitnije na svetu, eto - poručio je Slavnić, a zadrugari nisu verovali šta čuju, nakon svega što je priredo Anđeli. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bijela

pre 1 godinu

Bolje da ne vuče mačka za rep, da ne prođe ka onaj zbog kojega je bio u zatvoru 9 godina. I kad izađe iz realitija da se sklanja jako daleko. Znam o čemu pričam, pa kako god oće.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija