• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.04.2023

09:56

I DALJE LJUTA NA RODITELJE! Anđela NAKON SVEGA zahtevala od svojih jednu stvar, pa zaključila: JAKO SU POGREŠILI!

Printscreen

Rijaliti

I DALJE LJUTA NA RODITELJE! Anđela NAKON SVEGA zahtevala od svojih jednu stvar, pa zaključila: JAKO SU POGREŠILI!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić je i dalje ljuta na svoje roditelje koji joj nisu poslali čestitku za Vaskrs, iako joj je potpuno jasno da su tu odluku doneli zbog svih skandala koje im je priredila tokom njenog učešća u aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Anđela je sinoć jedva smogla snage i došla u emisiju "Pitanja novinara" kako bi odgovorila na pitanja koja zanimaju ceo region koji pomno prati Pinkov rijaliti.

Foto: Printscreen You Tube

Zvezdan Slavnić je Anđelu prevario sa Majom Marinković

Naime, Đuričićeva je uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, a kada je u rijaliti ušla i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurlić koju je prevario sa Anđelom, mlada Crnogorka je sebe predstavila u još gorem svetlu. Zalepila je sebi etiketu ljubavnice, narod je počeo da je osuđuje zbog drskosti prema Ani, da bi na kraju i sama bila ostavljena i povređena što je Zvezdan samo par sati nakon raskida uplovio u vezu sa Majom Marinković.

Novinar Darko Tanasijević joj je prvi postavio pitanje.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Ranije si se uvek trudila da svoj moral istakneš u prvi plan, pa i kad smo te pitali, pravila si razliku između sebe i drugih ljubavnica. Razvela si čoveka, bezbroj puta si imala se*s na televiziji i svakakve stvari, pokazala si golotinju, tukla si se, dozvolila si da te dečko poliva vodom, rekao ti da ti je lice isprskao svojim ejakulatom... Sve si doživela što su doživele, uslovno rečeno, najmanje moralne devojke. Po čemu se ti onda razlikuješ - pitao je Darko, a onda mu je odgovorila:

- Ne smatram da se razlikujem od njih, da li je jedna od njih doživela kao ljubavnica prevaru nakon 3 meseca? Ne kažem ja, ja sam isto, nemam šta da ti kažem na to, šah - mat što bi rekli!

Darka je zanimalo da li očekuje da će se nakon raskida sa Zvezdanom njen odnos sa roditeljima promentiti.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Najviše ih je zabolelo to neko moje samopovređivanje, jer to nikada u životu nisam radila. Mislim da ih je to mnogo više povredilo nego sve ovo. Kad sam ljuta na njega, kad sam nemoćna, ja pođem i uradim nešto. Po meni su jako pogrešili, jer znaju šta mene najviše boli, da mi ne pošalju čestitku. Ako se za nešto najviše brinem to je njihovo zdravlje, a imam razlog zašto se brinem - rekla je Anđela.

 

 

Tanasijevića je pitao Đuričićevu šta bi poručila mami i tati, a ona je kao iz topa odgovorila:

- Mislim da sam zaslužila da mi se pošalje čestitka zato što oni znaju šta smo proživeli zajedno. Imali smo životnu situaciju i to će zauvek ostati naša životna situacija. Ovo je bila moja životna situacija u kojoj sam ostala sama - rekla je Anđela.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija