• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.04.2023

09:14

OBEZBEĐENJE DOŠLO DA JE ZAŠTITI! Zvezdan se uneo Anđeli u lice, Đuričićeva bežala od njega! HAOS ZA CRNIM STOLOM!

Printscreen

Rijaliti

OBEZBEĐENJE DOŠLO DA JE ZAŠTITI! Zvezdan se uneo Anđeli u lice, Đuričićeva bežala od njega! HAOS ZA CRNIM STOLOM!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su tokom emisije "Pretres nedelje" ušli u žestoku raspravu, a u jednom trenutku joj se Zvezdan uneo u lice, pa je obezbeđenje uletelo između njih kako bi sprečili potencijalni fizički sukob.

Zvezdan je prošli četvrtak samo dva sata nakon raskida sa Anđelom imao intimne odnose sa Majom Marinković, zbog čega je Đuričićeva dobila nervni slom.

Od tada njihove svađe tokom emisija ne prestaju, a sinoć su se žestoko posvađali i izvređali.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ne prestaju sa svađama...

- Ti si bolesnik bolesni. Ti voliš samo sebe i ideš za tim za čime ti se diže ta stvar. Nemoj da mi prilaziš u garderoberu, neću nikad da ti oprostim. Nikada ti neću preći preko onoga ispred izolacije. Dokazala sam ti p*čko muška - poručila je Anđela.

Zvezdan je prišao Anđeli i počeo da joj se unosi u lice.

- Što bežiš? - pitao je Zvezdan.

- Smrdi ti iz usta, zato bežim. Trudim se da počnem da volim sebe. Dobila sam od porodice divnu poruku. Tvoja prodica je videla da te volim, a moja je videla da ti ne voliš mene - govorila je Anđela, a Slavnić joj je zapretio da će je pljunuti:

Foto: Printscreen

Anđela i Zvezdan

- Onda imaj poštovanja. Je l' treba da te pljunem zbog toga? Moji roditelji su znali pogotovo majka koja je živela sa mnom i sa Anom da li sam je ostavio jer me boli k*rac, znali su da sam se zaludeo. Ja sam se ljubio sa tobom mesec dana, m*da su mi bila ovolika, a ti nisi volela. Igrala si se.

Đuričićeva je nastavila sa vređanjem.

- Jesam, pi*ketino muška. Gadiš mi se i skloni mi se - odbrusila mu je Anđela, što ga je još više razbesnelo:

- Je l' ti meni kažeš pi*ko?

Zvezdan joj se unosio u lice tokom razgovora, a ona je počela da kruži oko stola u želji da se pomeri od njega. Na kraju se direktno obratila obezbeđenju i rekla im da je zaštite.

- Gadiš mi se i ne diraj me, skoni se od mene. Gadiš mi se uprljani da ne kažem šta - penila je Anđela.

 

 

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija