• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2023

12:10

OBMANULA ČITAVU JAVNOST! Sanja Stanković se ipak nije udala, a sada se skandalozno pravda!

printscreen instagram

Rijaliti

OBMANULA ČITAVU JAVNOST! Sanja Stanković se ipak nije udala, a sada se skandalozno pravda!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Sanja Stanković priznala je da je njeno venčanje, koje je izazvalo pravu buru u medijima, bilo lažno.

Naime, Sanja je u emisiji "Ne gledam ti ja to" koja se emituje na RED televiziji priznala da se ona zapravo nije udala, već je samo radila reklamu za jednu hacijendu.

Foto: S.Stojanov

Sanja Stanković

- Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gižvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje moj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena. Zvala je rodbina: "Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?". Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli - rekla je Sanja i dodala:

Foto: printscreen

Sanja Stanković i lažni mladoženja...

- Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu želeli. Hteli su čak i koverte da šalju. Nisam mogla da sačekam, jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta mi nije rekla - rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladan

pre 1 godinu

Veliki lažov. Ne mogu da je gledam jer mrzim lažove.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija