• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

03.05.2023

22:56

DENIZ DEJM O KRVAVOM PIRU: Sve se dogodilo pored moje zgrade, prizori su bili jezivi

printscreen

Rijaliti

DENIZ DEJM O KRVAVOM PIRU: Sve se dogodilo pored moje zgrade, prizori su bili jezivi

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Deniz Dejm kaže da ju je tragedija u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" veoma potresla i da je još uvek u šoku zbog svega što se dogodilo.

Celu Srbiju potresla je vest o nezapamćenoj tragediji u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je Kosta K. (13) iz pištolja ubio devetoro ljudi.

Ovaj masakr uznemirio je i bivšu učesnicu "Zadruge", Deniz Dejm koja se oglasila povodom ove tragedije.

- Želela bih da izrazim saučešće porodicama preminulih. Ovo je velika tragedija. U pitanju je devet života, strašno, još uvek sam u šoku - kaže Deniz.

Foto: printscreen instagram

Deniz Dejm učestvovala u "Zadruzi"

Bivša zadrugarka kaže da je ceo događaj veoma potresao i da ne može da dođe sebi.

Sve se desilo pored moje zgrade. Prizori su bili jezivi, ne znam šta da kažem, ali stvarno. Još jednom, saučešće porodicama nastradalih, u mislima sam uz vas. Ostali, poštujte dane žalosti - kaže Dejm.

Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost koja će trajati od petka do nedelje.

Podsećamo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Kosta K. izvršio je masakr, tom prilikom je pronađeno čak 57 čaura, 6 metaka, 4 okvira od po još 18 metaka! Nakon masovnog ubistva, trinaestogodišnji dečak se mirno predao policiji uz komentar da je sve to uradio zato što je psihopata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija