• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2023

09:30

PALO POMIRENJE! Anđela bez trunke dostojanstva, opet prešla Zvezdanu preko uvreda i poniženja!

Printscreen

Rijaliti

PALO POMIRENJE! Anđela bez trunke dostojanstva, opet prešla Zvezdanu preko uvreda i poniženja!

Podeli vest

U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su obavili prvi razgovor posle raskida, a Crnogorka mu je još jednom prešla preko svih uvreda i poniženja koje joj je priredio, te opet pogazila svoju reč.

Anđela je u "Zadruzi 5" bila "devojka za primer", ali je već u šestoj sezoni skandaloznim ponašanjem srušila sliku koju je o sebi izgradila.

Sve ono što je zamerala drugim devojkama Đuričićeva je i sama uradila, a sinoć se opt pokazalo da ipak nije devojka koja "ima dostojanstvo i drži do svoje reči".

Naime, Anđela je Zvezdanu na samo jedno njegovo "izvini" oprostila sve uvrede i poniženja, te se nakon kraćeg razgovora u spavaćoj sobi pomirila sa njim kao da ništa nije bilo. 

Foto: Printscreen

- Hoćeš da se vratiš odmah ''kući?'' - pitao ju je Zvezdan misleći na izolaciju iz koje ju je pre samo dva dana teatralno izbacio, a ona mu je odgovorila:

- Moramo da obavimo jedan jako ozbiljan razgovor. Ja već imam beleške u glavi kako će to da teče.

Slavnić se odmah ponadao intimnom odnosu.

 

 

- Daj Aleksandri i Filipu čepove za uši, da ih ne bude bar blam - rekao je Zvezdan.

- Aha, je l'? Pa nemam da im dam, predložiću im da kasnije zaspu, da ne budu u rehabu - rekla je Anđela.

 

 

Zvezdan je ovim indirektno pozvao Anđelu da se vrati u izolaciju kako bi pomirenje ozvaničili vrelom akcijom.

"Ja se iskreno plašim za ovu mučenicu da nešto ne učini sebi kad je realnost strefi nakon izlaska, pogotovo nakon dolaska u rodni kraj, ako se usudi da ode dole", "Zar ne reče ona danas Mići da se nikad neće s njim pomiriti?", "Ovo je već bolest" - bili su samo neki od komentara razočaranih gledalaca.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija