• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/A.S.

11.06.2023

11:24

PREVARIO SAM JE I IZDAO! Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom nakon izlaska iz rijalitija: Imala je mnogo grešaka

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

PREVARIO SAM JE I IZDAO! Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom nakon izlaska iz rijalitija: Imala je mnogo grešaka

Podeli vest

Car je ispričao kako su mnogi protiv njegove i Aleksandrine veze, ali da je ubeđen da će oni izdržati sve pritiske i dokazati da im je ljubav iskrena i jaka.

Filip Car se plasirao na četvrto mesto u superfinalu "Zadruge 6", a njegova verenica Aleksandra Nikolić je osvojila prvo mesto. 

Car je otkrio da su se on i Aleksandra susreli sa velikim problemima neposredno nakon napuštanja imanja u Šimanovcima. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Car

- Napokon sam malo spavao. Porodica mi uvek zameri iste stvari, to su svađe, psovke i sve što je neprimereno. Ova sezona je bila toliko čudna i po ljudima i po energiji, vidim da i napolju nije baš normalnije. Pokušavaju na sve načine novinari, a i ljudi po društvenim mrežama, pogotovo hejteri, toliko istrašćeno pljuju po Aleksandri, baš se trude da nas rastave, a to mi je zanimljivo. Trulo bi mi bilo da nas svi hvale, drago mi je da smo ona i ja najgori, najveći trn u oku pored svih divnih ljudi. Naravno da zameram što su se neke stvari desile, kad volim da tražim dlaku u jajetu - govorio je FIlip.

On ističe da mnogi žele da ospore njegovu i Aleksandrinu ljubav.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Nikolić

- Aleksandra je imala grešaka i grešaka u životu, kao svako mlado biće, ali ima pravo na promenu i vidi se na njoj da je zrelija i pametnija. Ona je pokazala prema meni ljubav i poštovanje. Ona i ja dobro znamo koliko smo bili provocirani od strane ukućana i šta je prolazila zbog mojih avantura. Tako da ću, nažalost mnogih, iako mi nešto nije rekla u potpunosti, ja video ili sanzao, oprostiti joj. To je devojka koja je u tim trenutcima bila varana i izdana od strane mene, a opet nije prešla granicu. Smešno mi je da je pravdam javnosti. Imam osećaj da i narod i sedma sila i svi, osim naše podrške žele da sruše naš odnos - rekao je Car.

Car se zatim osvrnuo na svoje učešće u rijalitiju.

- Ali kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih - zaključio je Car.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija