• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal/Informer/A.S.

19.06.2023

10:54

RASKINULI ZVEZDAN I ANĐELA! Đuričićeva ga šutnula nakon odlaska u Crnu Goru, ostao bez devojke i novca

Informer

Rijaliti

RASKINULI ZVEZDAN I ANĐELA! Đuričićeva ga šutnula nakon odlaska u Crnu Goru, ostao bez devojke i novca

Podeli vest

Anđela je odlučila da ostavi Zvezdana jer su problemi među njima trajali duži vremenski period, a nisu mogli ni poslovno da funkcionišu zajedno.

Diskvalifikovsni učesnici šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na svoju ljubav. 

Kako prenose domaći mediji Anđela je obavestila Zvezdana iz Crne Gore da je dobio šut kartu, i po svemu sudeći Slavnić je sada ostao i bez žene, i bez devojke i bez para.

Foto: printscreen

Anđela ostavila Zvezdana

Problemi već neko vreme traju, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđele će iz Crne Gore da vodi emisiju na televiziji na kojoj je angažovana. U ovom momentu cela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, prenosi "Skandal".

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju dugogodišnu partnerku Anu Ćurčić javno prevario sa Anđelom Đuričić u rijalitiju "Zadruga". Oni su svakodnevno šokirali gledaoce svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a po napuštanju šoua, otišli su kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića u stan.

Inače, Slavnić je juče ispratio svoju, sada bivšu, 23 godine mlađu devojku u Crnu Goru, a ova vest iznenadila je sve njihove fanove, koji su im pružali podršku u poslednje vreme i slali razne poklone.

Foto: Instagram printscreen/andjeladjuricicc

Anđela u porodičnoj kući

Anđela je za sve ovo vreme kod roditelja u Crnoj Gori bila samo na jedan dan, a kako je obavestila pratioce ona će tamo sada biti duži vremenski period.

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta - objavila je ona na svom Instagram profilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 1 godinu

Nasla Crnogorca sa kaficem.Sta ce joj ovaj salabajzer i dzabalebaros Slavnic.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija