• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

20.06.2023

07:40

DEJAN JE SEDMICA NA LOTU! Pobednika "Zadruge 5" devojka raznežila ljubavnom porukom!

printscreen

Rijaliti

DEJAN JE SEDMICA NA LOTU! Pobednika "Zadruge 5" devojka raznežila ljubavnom porukom!

Podeli vest

Devojka Dejana Dragojevića, Jovana Stojanović, kaže da je njen dečko za nju sedmica na lotu!

Frizerka iz Gornjeg Milanovca iznenadila je prošlogodišnjeg pobednika "Zadruge" za 28. rođendan poklonom, ali i dirljivim rečima:

 "Drago mi je što si baš ti moj momak jer si ti kao sedmica na lotu. Konačno sam našla svog princa na belom konju. Nikad nisam mislila da ću se ovako zaljubiti", napisala je Dejanu u poruci. 

Iznenađenje

Dragojević je bio presrećan što njegova, pet godina mlađa, devojka tako priča o njemu, pa je sa svojim pratiocima na Jutjubu podelio utiske. 

- Moja Joca me je oduševila za rođendan. Kupila mi je plišanog medu, patike koje sam dugo želeo, prelepu čestitku i jedan crtež na kome je pisalo: "Volim te, ovo je naša porodica" - pisalo je pored crteža gde su nacrtani Deki i Jovana s dvoje dece, ali nije želeo da kaže da li planiraju potomstvo. 

Foto: E-Stock

Odsutna
Mama opravdano nije bila na mom rođendanu jer je s Mungosom na moru
Dejan Dragojević

Dragojević je objasnio i zašto njegova majka Biljana nije prisustvovala proslavi, pa je otkrio da li su u svađi kao što se priča.

- Mama je bila opravdano odsutna jer je na moru u Crnoj Gori s Mungosom. Rođendan sam proslavio u svom dvorištu, porodično, s tatom, bakom, bratom i Jovanom. Inače, nikada nisam voleo nešto specijalno da slavim rođendane jer sam morao da zovem i one koje možda ne želim, kako se ne bi naljutili. A u tim situacijama mi je bila potrebna hala za proslavu. Zato sam ove godine presekao i odlučio da budem samo s porodicom. Uveče smo Joca i ja otišli u bioskop, a potom i u suši bar na večeru, kako bismo se malo osamili - objasnio je slavljenik i prisetio se kako su se on i Jovana upoznali.

Foto: Instagram/printscreen

Idealan par
Jovana je kao stvorena za mene! Imam utisak da je poznajem deset godina
Dejan Dragojević

Zaljubljeni

- Sve je počelo na veoma čudan i simpatičan način. 'Kliknuli' smo na prvu loptu, odmah smo skontali da smo jedno za drugo. Posle mesec dana zabavljanja imao sam osećaj kao da je znam bar 10 godina. Sve je među nama toliko opušteno i prelepo. Neverovatno mi je da ovako nešto postoji. Jovana je kao stvorena za mene - priznao je Dragojević, koji je sa Stojanovićevom šest meseci u vezi.
 

Aleks ga javno prevarila

Pre nego što je upoznao ljubav svog života, Dejan je bio u vezi s Aleksandrom Nikolić. Njih dvoje su bili zajedno 10 meseci, a Aleks je bila uz njega u najtežem trenucima, kada se razvodio od Dalile Dragojević. Međutim, Nikolićeva je, čim je ušla u rijaliti, Dejana prevarila s Filipom Carem. 

- Ne treba mi devojka koja sedi i druži se sa svima u rijalitiju. Naglasio sam i preneo joj informacije da to ne sme da radi, da me to povređuje. Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a samo mi čini zlo. Neću da se budim svako jutro da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Stavljam tačku na naš odnos - ispričao je svojevremeno Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija