• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/A.S.

20.06.2023

18:25

ZVEZDAN VERUJE DA JOŠ NIJE KRAJ SA ANĐELOM! Otkrio u kakvom su odnosu trenutno: Čekam da dođe po stvari

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN VERUJE DA JOŠ NIJE KRAJ SA ANĐELOM! Otkrio u kakvom su odnosu trenutno: Čekam da dođe po stvari

Podeli vest

Slavnić je otkrio da se nisu čuli nakon raskida, ali da čeka da dođe po svoje stvari i da tada planira da obavi sa njom jedan razgovor.

Kao bomba je odjeknula vest da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić stavili tačku na svoj odnos. 

Zvezdan je otkrio da se njih dvoje nisu čuli posle raskida, jer ne želi da je uznemirava dok je kod njenih u Crnoj Gori. 

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

 

- Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo videti šta ćemo dalje - rekao je Zvezdan.

Slavnić je dodao da nikako ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru. 

- Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se videti i popričati malo, do tada ne - zaključio je on.

Foto: printscreen instagram

Anđela i Zvezdan

Zvezda nije želeo da otkriva razlog raskida sa Anđelom, a kako kaže, ni ne zna da li je definitvno kraj sa njom. 

 

- Ne želim da pričam o našem raskidu javno jer ne znam da li je konačno ili ne. Anđela će doći po njene stvari, ali to je to između nas. Snimili smo jednu emisiju i na tome ce ostati, to je stalo. Ne znam da li je definitivno kraj sa Anđelom, ali ne mogu da otkrijem detalje jer nije u redu prema njoj. Ne znam samo do kada će gospođa (Ana) da priča o meni i da me blati na takav način. Svi znaju šta se sve desilo u "Zadruzi", a ja o njima otkad sam izašao niti pričam niti ih pominjem, dok one o meni - rekao je Zvezdan.

Diskvalifikovani zadrugar je zatim otkrio da li je dobio tužbu od Ane. 

- Meni ni jedna tužba so sad nije stigla, sa Anom nemam nikakav kontakt, niti želim da imam, a sada nemam ni sa Anđelom - rekao nam je Zvezdan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija