• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Vujinović / Informer

23.06.2023

07:20

ZARATILE KUME! Kačavenda: Bez mene bi osvojila 46. mesto! Ana: Samo mi praviš probleme!

printscreen

Rijaliti

ZARATILE KUME! Kačavenda: Bez mene bi osvojila 46. mesto! Ana: Samo mi praviš probleme!

Podeli vest

Kume Ana Ćurčić i Milena Kačavenda žestoko su zaratile! Prijateljstvo vicešampionke "Zadruge 6" i njene najbolje drugarice puklo je posle 30 godina!

Dok je Ana bila u rijalitiju, Milena ju je podržavala i javno iznosila mnoge šokantne detalje iz njenog braka sa Zvezdanom Slavnićem. Kume su se videle u finalu "Zadruge", a onda je usledilo zatišje pred buru sve do juče, kad je Kačavenda žestoko udarila na Ćurčićevu! Sve je počelo kad su Anini fanovi optužili Milenu da je ukrala novac i poklone koje su slali omiljenoj zadrugarki.

- Dojadile su mi priče da sam ukrala novac i poklone! Nijedan upišani dinar nije završio u mom džepu, a ukupno je bilo uplaćeno 43.000 dinara. Da nije bilo mene, ne bi se u celu priču uključio Aca Bulić i Ana ne bi osvojila ni 46. mesto u "Zadruzi"! Mislim da sam zaslužila bar jedno "hvala" od nje - razočarana je Kačavenda.
 

Foto: printscreen

Kačavenda progovorila

Otpratila je na Instagramu

Ona priznaje da je preterala u vređanju porodice Slavnić:

- Priznajem, bila sam ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se reši zlostavljača, a najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić, jer sam ih vređala. Moram da priznam da me je Zvezdan ispoštovao više nego Ana, nikad mi nije uputio ružnu reč! Kada su ga pitali: "Ko je ta kuma Milena Kačavenda", rekao je da ne zna. A Ana me demantuje otkad je izašla!

Foto: printscreen

Krivo joj zbog porodice Slavnić


Kad je Ana saznala šta je kuma rekla za nju, naprasno ju je otpratila s društvenih mreža! Ona sada čak tvrdi da nije imala nikakav dogovor sa kumom da iznosi prljav veš iz njenog braka sa Zvezdanom.

- Ona je sama odlučila da javno iznosi neke informacije i preterala je! Bila sam korektna, pozvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način. U pitanju je moj život, trebalo je da poštuje moju odluku. Hvala joj što me je branila, ali ne sviđa mi se način na koji je to radila. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali ona očigledno ima potrebu da sve bude javno. Samo mi pravi probleme! - rekla je Ćurčićeva.

Teške optužbe

Foto: ATA Images

Ana otpratila Kačavendu

Podsetimo, dok je Ana bila u "Zadruzi", Kačavenda je tvrdila da je Zvezdan fizički zlostavljao njenu kumu.

- On je nju tukao! Osam sati je bila vezana za radijator... Osam sati ju je tukao i pljuvao, pa bi uzeo bejzbol palicu i opalio je dva-tri puta po nogama da ne bi mogla da beži. Bila je modra i izbezumljena - rekla je tada Kačavenda, a Ana se šokirala kad je to čula po izlasku iz rijalitija:
- Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena!

 

Zvezdan ostao i bez devojke i bez novca

Zvezdana Slavnića je desetak dana posle rijalitija ostavila ljubavnica Anđela Đuričić. Tako je ostao i bez devojke i bez novca, pa sada na Tik toku svakodnevno traži od fanova da mu uplate pare.
- Ljudi, spremite se, samo jako! Ovo nije sramota, biće i narednih dana ovako, samo isto radite - prosio je Slavnić na Tik toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija