• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.06.2023

09:39

ZAŠTO TE JE FILIPOVA MAJKA IZBACILA IZ KUĆE? Aleksandra Nikolić se preznojila kad je čula pitanje, pa odgovorila: Ceo dan je haos i to utiče na mene

Insajder/Ata images

Rijaliti

ZAŠTO TE JE FILIPOVA MAJKA IZBACILA IZ KUĆE? Aleksandra Nikolić se preznojila kad je čula pitanje, pa odgovorila: Ceo dan je haos i to utiče na mene

Podeli vest

Aleksandra Nikolić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" gde je dobila i pitanje vezano za priče da ju je majka Filipa Cara izbacila iz stana u Crikvenici kada je videla njene fotografije iz Bujanovca gde je radila kao animir-dama.

A s obzirom na to da se Filip sinoć nije pojavio s njom, to je dodatno podrgrejalo sumnje. Međutim, Aleksandra je objasnila Filipovo odsustvo:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tvrdi da je svekrva nije izbacila iz kuće... Aleksandra Nikolić

- Super je ljubav, a Filip nije mogao da dođe, dogodio se smrtni slučaj u porodici Car i nije baš bilo okej da dođe. Izjavljujemo mu saučešće i nadam se da će se izboriti cela porodica sa tim - rekla je Aleksandra.

Nešto kasnije tokom emisije "Narod pita", u kojoj je između ostalog gostovao i Lepi Mića, primetio je neraspoloženje na Aleksandrinom licu.

- Ceo dan je haos i to utiče na mene. Mene su malopre pitali: "Zašto te je Filipova majka izbacila iz kuće?", a to nije istina. Pink.rs je najbolji i tu je proverena istina. Mene pogodi rasprava sa meni dragim ljudima, to može da me pogodi - priznala je Aleks.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Filip Car

Filip je podsetimo, malo pred početak emisije na mrežama naveo da ima opravdane razloge zbog kojih nije došao u studio, dok su na mrežama u toku noći odmah krenule priče da su Aleks i on raskinuli vezu.

- Izvinjavam se svim ljudima koji su hteli da me vide i čuju u emisiji "Narod pita" večeras, nažalost, biću odsutan iz opravdanih razloga. Za par dana se družimo - napisao je Filip na Instagram storiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija