• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.06.2023

09:25

PREŠLA JE SVE GRANICE! Ana Ćurčić ošurila po Mileni Kačavendi, pa prešla na Zoricu Marković!

ATAIMAGES

Rijaliti

PREŠLA JE SVE GRANICE! Ana Ćurčić ošurila po Mileni Kačavendi, pa prešla na Zoricu Marković!

Podeli vest

Ana Ćurčić iz rijaliti programa "Zadruga" izašla je kao drugoplasirana, te joj je pobeda izmakla za dlaku, a sinoć je bila gost emisije "Narod pita", gde je progovorila na sve aktuelnosti, ali i kontroverze koje je prate otkad je "izašla na slobodu".

Svakako nikad dovoljno ispričana priča jeste turbulentan odnos sa njenom najžustrijom podrškom Milenom Kačavendom, a Ćurčićeva se konačno i na tu temu osvrnula:

Foto: ATAIMAGES

Ana Ćurčić

- Ona je malo prešla granice, ali i da ju je ponelo sve, ima pravo. Ona je vrebalno jaka, a ume svakoga da postavi na svoje mesto. Nismo imale dogovor, nju sam tada pitala da bude uz mene, ona je pristala. Gledala sam klipove kako je Slavniće i neke zadrugare stavljala na mesto, na svoj način, ali lepo. U dobrim odnosima, nismo se ni videle lepo, ali to nema veze sa parama. Milena je otputovala, ali to što se desilo malo je izašlo iz okvira. Pričala je neke stvari koje nije trebalo. To je bio njen način borbe, ali moram da napomenem da se ni ona nije slagala sa nekim mojim stavovima, ali je i dalje bila tu, možda je nekad preterala - kazala je Ana, pa se osvrnula na prijateljstvo sa pevačicom Zoricom Marković:

Foto: ATAIMAGES

Milena Kačavenda

- Meni svedok za "Zadrugu" ne treba. Ja sam tužila Ivana Marinkovića, ali nju nisam zvala, nema potrebe da bude. Zoku ako sam pozvala, to je za ručak, ali za svedoka ne. Žele da opravdaju sebe u tim nedelima, očigledno smo Zorica i ja bile trn u oku za sve. Meni je bilo dovoljno da je ona tu i da me razume, tako da mislim da je mnogo pretrpela - zaključila je Ana u emisiji "Narod pita".

Foto: ATAIMAGES

Zorica Marković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija