• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.06.2023

10:38

ANA SE PRESELILA BLIZU ZVEZDANA! Ćurčićeva na 5 minuta od bivšeg

insajder/ATA

Rijaliti

ANA SE PRESELILA BLIZU ZVEZDANA! Ćurčićeva na 5 minuta od bivšeg

Podeli vest

Ana Ćurčić ponovo je blizu svog bivšeg emotivnog partnera, a kako je otkriveno ona se preselila u zgradu koja je na nekoliko minuta od one u kojoj stanuje Slavnić.

Naime, ekipa "Paparaco lova", uhvatila je Ćurčićku ispred zgrade u kojoj navodno trenutno boravi, a koja se nalazi na Novom Beogradu u blizini autoputa.

Foto: youtube prntscreen/Paparazzo lov

Ovde živi Ana...

Kako je poznato, Ana je momentalno po izlasku iz rijalitija napustila dom u kom je živela sa bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario u "Zadruzi" sa Anđelom Đuričić.

Foto: ATAIMAGES

Približila se Zvezdanu... Ana

Ana je navodila da je imala strah od Zvezdana, zbog nasilja koje pretrpela od njega, a kako tvrde u pomenutoj emisiji, ona sad živi samo nekoliko blokova od bivšeg, odnosno 5 minuta kolima.

Foto: ATAIMAGES

Anđela ga ostavila, ali Ana mu je blizu... Zvezdan Slavnić

Bivša zadrugarka je uhvaćena kada je sa drugaricom pošla u emisiju "Zadruga - Narod pita".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija