• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. V.

30.06.2023

08:00

Miljana i Bebica me uhode! Zola prolazi kroz pakao sa bivšom devojkom i njenim dečkom

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Miljana i Bebica me uhode! Zola prolazi kroz pakao sa bivšom devojkom i njenim dečkom

Podeli vest

Zola je ispričao kako su Miljana i Bebica došli u smeštaj u kojem on boravi, ali ih je obezbeđenje izbacilo.

Lazar Čolić Zola prolazi kroz pakao jer ga Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica uhode. Bivši učesnik "Zadruge" kaže da ne može mirno da spava jer mu je bivša devojka sa svojim dečkom upala u etno-selo u kom je smešten i napravila haos.

Foto: ATA Images

 

- Ovo je kao horor film. Otvaram oči, kad imam šta i da vidim - Miljanu i Bebicu. Došli su u smeštaj u kom boravim, ali su ih srećom izbacili jer duguju velike pare odranije! Onda krenem taksijem preko Pančevačkog mosta, a kolima uleće Bebica i gleda me popreko kroz prozor. Znači pakao. Ništa im nisam uradio da bi me uhodili - uznemireno priča Zola.

Bivši dečko Miljane Kulić objasnio je da ne razume šta ona hoće od njega i zašto mu šalje poruke i svakodnevno ga uznemirava pozivima.

Foto: printscreen

 

- Miljana me non-stop zove i piše mi bljuvotine i gluposti. Psihički me maltretira! Gde god da sam u Beogradu i ona je tu! Ne znam kako ne može da shvati da neću nikad više da budem sa njom! Nisam im ništa uradio da bi se ovako ponašali i svetili mi se. Jasno mi je što me Miljana traži, ali što me on prati? Neću da imam kontakt sa njom, želim da prestane da mi se javlja. Sve njene poruke čuvam, pa ako ne prestane da me uznemirava, objaviću ih da svi vide - završava Zola.

Ima probleme sa
devojkom Slađom

Lazar Čolić Zola kaže da mu je zbog Miljane Kulić veza sa Slađanom Lazić na klimavim nogama.
- Miljana mi pravi komplikacije u vezi. Naravno da se Slađi ne dopada to što me stalno zove i piše mi. Samo mi pravi probleme. Kako ja devojci da objasnim zašto me bivša juri. Pozvao sam Slađu kod mene u Derventu, videćemo da li će pristati - kaže Zola.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija