• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.07.2023

10:00

Luna je ostavljena na najbezobrazniji način! Posle 6 godina od "Zadruge 1" Lepi Mića otvorio dušu, stiglo pokajanje!

Marko Đoković

Rijaliti

Luna je ostavljena na najbezobrazniji način! Posle 6 godina od "Zadruge 1" Lepi Mića otvorio dušu, stiglo pokajanje!

Podeli vest

Lepi Mića je posle duže vremena komentarisao pobednicu druge sezone "Zadruge" Lunu Đogani.

U toku emisije "Narod pita", Darko Tanasijević je ugostio Lepog Miću i Marka Stefanovića. Voditelj je pročitao nekoliko objava sa društvene mreže Tviter, pa se sa Mićom dotakao Lune Đogani i njenog učešća.

-Mićo, da li misliš da si bio grub prema Luni kad vidiš ove manipulatore poput Ane Ćurčić? - glasio je tvit.

-Luni želim svu sreću. Ja sam se ljutio jer vređa Kiju, Slobu sam zvao balvanom. Bio sam u svađi sa Slobom, Kijom i Lunom. Ja nisam neko ko navija, ali branim iste stavove. Sa Lunom sam se svađao zbog toga, ali sam uvek govorio da je ona javno rekla i borila se za to, a ona je ostavljena na najbezobrazniji način - rekao je on.

Foto: printscreen

 

 

-Kad bi sad uporedio Lunu i njeno prizanje, njen način i žar i postupke Anđele Đuričić, kako bi to izvagao? Koja je bila bolja, moralnija, pametija? - upitao je Darko.

-Pričaću o iskrenosti, Luna nije moralisala, a Anđela je moralisala. Luna je rekla odmah, meni je rekla odmah da to gori, peti ili šesti dan. Ja sam nju samo osuđivao što je vređao Kiju. Anđela kad je ušla napala je Karića što joj se udvarao, pa onda napraviš to sa Zvezdanom. Ja sam to podržao jer sam shvatio šta se desilo u kecu, zato sa joj govorio da ne vređa Anu Ćurčić. Anđela je shvatila da je uradila lošu stvari i nije imala m*da da nosi, Luna je to znala da nosi. Luna je bila iskrena do kraja, a ova sve na pola - pričao je Lepi Mića.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

-Kad si poslednji put video Lunu? - pitao je Darko Tanasijević.

-Sreli smo se kod Sanje Marinković, uvek je pozdravim. Luna je videla da sam ja prema njenoj majci bio dobar, prema njenom bratu i ocu, nisam imao ništa lično protiv njene porodice. Luna mene ne mrzi, možda je ljuta što sam je vređao, ali tad sam joj mislio dobro. Na kraju se ispostavilo da je Sloba otišao i da joj se nikad više nije javio u životu - dodao je Mića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija