• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2023

08:25

Bilal zapretio Maji u emisiji uživo! Plačući pobegla iz studija, nakon svega uradio nešto što ju je potpuno dotuklo

Aleksandar Jovanović

Rijaliti

Bilal zapretio Maji u emisiji uživo! Plačući pobegla iz studija, nakon svega uradio nešto što ju je potpuno dotuklo

Podeli vest

Bilal je rekao Maji da će raskinuti ako odmah ne napusti emisiju što je ona i uradila.

Za vreme sinoćne emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković i Mikicu Bojanića. U jednom trenutku, pušten je video prilog u kojem su gledaoci mogli da vide momente iz burne veze Maje i Filipa Cara. 

Sadašnji Majin dečko, Bilal Brajlović je burno reagovao na video prilog te je usred emsije pozvao Maju i zapretio joj da će okončati vezu ako odmah ne napusti studio. 

Foto: Aleksandar Jovanović

 

- Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vreme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Videćemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti - rekao je Darko.

Voditelj je zatim dodao da Bilal to radi da bi pridobio medijsku pažnju. 

- Mnogi misle da Bilal ovo sad radi samo da bi dobio medijsku pažnju, to kažu koementari na Tviteru - još je dodao na ovu temu voditelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija